Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok feleségetek,hogy reagált az első után? Kérdeztétek őket hogy reagáltak?
12: ez mondjuk pont segithetne megvalaszolni az idiota kerdesedet, nem zavar? ha lattad rajta hogy elvezi, valszeg elvezte es akarja majd ujra. ha nem elvezte akkor meg nemakarja.
200iq
Az fel se merült benned, hogy miattad volt az unott reakciója? Ha azt mondta volna, hogy soha nem volt ilyen jó orgazmusa akkor az jobb lett volna neked? Valószínűleg jobban tisztel mint gondolod. Ha nem élvezte volna a szexet a másik pasival, biztos lehetsz, hogy megmondta volna és azt is hogy ilyesmire többé nem veszed rá.
Ha belekezdtél ebbe a játékba akkor ismerd fel a reakciókat is.
Én nem lennék kíváncsi annyira rá. Amit nem tudsz nem fáj. Nyilvánvalóan tapintatosságból én sem mondanék semmit, csak semleges dolgokat, hogy ne sértsem meg a páromat, miután bevontunk még egy nőt.
Én mondtam is a páromnak, amikor 2 nő egy férfi felállásban hármasoztunk, hogy az volt jó benne, hogy férfinek éreztem magamat és van olyan sztorim amiért rám is lehet irigynek lenni., akkor is ha mackós pasas vagyok.
Újra én.... valószínűleg ilyenek miatt nem mond semmit a barátnőd. Nézd ha volt orgazmusa, akkor nem volt rossz neki. Bár én azt sem értem, hogy lehet élvezni a cukoldot. Nem bírnám végig nézni a csajomat, hogy nélkülem hágják meg. És ezt úgy mondom, hogy a popsijába volt már, hogy beengedtem mást is, de nálam nem az volt a cél, hogy én ettől lássam szépnek a párom, csak nagyobb orgazmust akartam neki. Meg akartam b@szni nagyon, úgy ahogy még korábban senki. Ennyi.
Azt amit te csinálsz azt nem tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!