Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok feleségetek,hogy reagált az első után? Kérdeztétek őket hogy reagáltak?
Figyelt kérdés
Nálunk is megvolt az első,kérdeztem,hogy tetszett neki jöhet még élvezte? Elég unottan reagált azt mondta elmegy ha gondolom jöhet még neki mindegy megvonta a vállát ehuzta a száját. Akár hágyszor kérdezem mindig ezt mondja.Nálatok hogy volt mi volt a reakció?2023. ápr. 30. 23:42
1/23 anonim válasza:
csak nem akarja bevallani higy kbszottul elvezte
2/23 anonim válasza:
Élvezte, de nem érzett még rá a te reakciódra hogy ezzel neked örömet okoz ezért vágott semleges arcot.
3/23 A kérdező kommentje:
Pedig én mindent megmondtam neki világosan. Akkor mi ez a nekem mindegy felelet?
2023. máj. 1. 00:19
4/23 anonim válasza:
Megdugták, élvezte. Ezt jelenti. Majd, ha úgy megdugják ahogy eddig még nem, nem kell kérdezned sem, le sem tudod lőni, annyit foglya emlegetni.
5/23 anonim válasza:
A 4esnek igaza van
Egy párnál voltam már úgy, hogy a férj 3szor hívott vissza, mert baromira élvezte az asszonykája :D
6/23 A kérdező kommentje:
Ha azt mondta volna,hogy tetszett csináljuk máskor is az egyértelmü igen! Nekem mindegy vállvonogatás az nem egyértelmü hogy ujra akarja!
2023. máj. 1. 11:03
8/23 A kérdező kommentje:
Persze hogy akarom akkor minek kezdtem volna el ujra!
2023. máj. 1. 11:31
10/23 A kérdező kommentje:
Ott ez a lényeg! Nálam ez én igy szeretem!
2023. máj. 1. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!