Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Használt itt valaki rajtam kívül péniszgyűrűt, azért, mert korán lelankad?
Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, de kipróbáltam már egyszer a péniszgyűrűt kíváncsiságból.
Nem jött be, folyamatosan olyan érzésem volt mintha fel akarna robbani a cerka, és nagyon fájt is, annyira durván megduzzadt. Pedig egy laza gumi gyűrűt tettem fel.
Én is használom több mint tíz éve kb. Segít fenntartani az erekciót, hátul tartja a fitymát aktus közben, nem abban csúszkál a makkom. Kíváncsiságból próbáltuk ki először, de a nejem kérésére azóta szinte mindig használjuk.
Kínából rendelem, olyant ami három különböző gyűrűből áll.
Nincsen màr normális orvos lassan.
Még nem próbáltam az eszközt, de feltettem a listára!
Hej sugok neked vmit. Egy orvos penzt kap minden egyes felirt gyogyszer utan. A haziorvostol kezdve az urologusig. Az aspitintol a viagráig. Ezért irjak fel
Meg ami nem gyogyszer és segit ok azt nem ismerik el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!