Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a pasi?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki évekig együtt volt 1 gyerekkori barátnőmmel s most szakítottak. A fiú mindennap ír többször kihív s volt h lefog fenekemre csap de ők még dugnak nemtom mit akar a pasi néha hideg szemét velem aztmondja nem vagyok a stílusa máskor szexuális beszólásai vannak h voltam e már rendesen megbszva, vagy h seggberak ilyenek direkt csúnyán mondja néha én is kötekszem vele néga leállít máskor az ölébe vagyok s úgy nevetünk mit akar se dugni de se nem bírja csak barátok lehet fél az exétől vagy?2023. ápr. 29. 22:52
1/9 anonim válasza:
Csak tűzben tartott vas vagy. Majd kovácsol, ha…
2/9 anonim válasza:
Ha nem 12 éves vagy akkor nem túl nehéz kitalálni mit akar :D
Amúgy meg semmi "komolyat", csak szimplán megdugni téged is, ennyi. Amúgy meg egy sültparaszt a fószer, akitől mindenki inkább távol akarná tartani magát, de te tudod mi jön be neked.
3/9 anonim válasza:
👀 komolyan itt tart a társadalmunk?
4/9 A kérdező kommentje:
Ha csak dugni akar miért nem tette meg mikor volt esélyünk és miért hagyja abba a kötekedést mikor már messzire ment?
2023. ápr. 29. 23:20
5/9 anonim válasza:
#4 mert berosált a gatyába a lehetőségtől, avagy félt hogy pletyizni fogsz a dologról.
8/9 anonim válasza:
Hát nem vagytok az az értelmiségi fajta. Ha ilyen színvonalú baráti köröm lenne, elsüllyednék a szégyentől.
9/9 anonim válasza:
Fogalma sincs mit akar. Kikerülendő típus. Persze, ha van zsák, van folt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!