Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub férfiként ti mit élveztek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub férfiként ti mit élveztek? Megtennétek ilyeneket?

Figyelt kérdés

Szóval elég régen tudom, hogy izgat a sub szerep. De nem jövök rá miért teszek olyat ami nem is izgat. Ti is így vagytok?

Csak hogy értsétek mire gondolok. Voltam közös szeánszon ahol a domina párja is jelen volt. Az egyik büntetésem az volt, hogy az amúgy izmos, tetovált párját kellett kézzel kényeztetnem majd a végén szájjal is. Mikor eljöttem tőlük az egész estém alatt ezen kattogtam miért tettem meg. Miért megyek olyanba bele ami nem érdekel/nem izgat? Értitek a dilemmámat? Tehát nem akarom de megteszem, de akkor miért teszem meg ha nem akarom?

2023. ápr. 29. 09:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam, de fontos. Férfi vagyok én is.
2023. ápr. 29. 09:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az ember alárendelt átadja magát és a domina bármit kér megteszi. Ha valami nagyon nem tetszene simán felálltál volna onnan. Gondolom mivel ez igazán megalázó mentél bele.
2023. ápr. 29. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért teszed meg, mert sub vagy, és a vágyaid a háttérbe szorítják a saját akaratodat.
2023. ápr. 29. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Dominaként mondom, hogy addig szeretek elmenni ameddig csak lehet. Volt hogy megtört egy srác 1 feladat közben. Őszintén sajnáltam de közben mégis nagyon izgatott, hogy elértem nála. Én is szoktam ilyet hogy fiút fiúval eresztek össze. Azért tetted meg mert nem ment túl a határaidon és mert feladat volt. Kikapcsol az agy szerintem ilyenkor mert tudja hogy egy szolga.
2023. ápr. 29. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is fantáziálok ilyenről heteró sub srácként, de nem tudom hogy megtudnam e tenni a valóságban.
2023. ápr. 29. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy fiatal párnál. Én 35 vagyok. Ők 20-22 évesek voltak. A lány domináns volt. Meg voltam kötözve mikor közölte a sráccal szopjon le. Ott feküdtem és nem tudtam eldönteni kimondjam vagy ne a STOP-ot. Nem mondtam ki. Miután a szájába élveztem mondtam csak ki ugyanis rövid 30-40 másodperc múlva szégyeltem magam nagyon. Pedig nem én voltam aki szopott. Meg is lepődtek. Ezután mondták igyunk egy kávét, stb ne menjek haza hátha vissza jön a kedv. Nos elbeszélgettük az időt és újra lett kedv. Amikor újra meg voltam kötve újra kiosztotta ezt a feladatot a srácnak és azt mondta ha most nem mondom ki utána se mondhatom. És belementem. Őszinte leszek. Nem izgatott hogy fiú szop de a helyzet nagyon. Most hogy ezt leírtam is felizgatott mert felállt. Ekkor még smárolnom is kellett vele. Érdekes volt és megalázó. Egyébként ott akkor ebbe én megtörtem kicsit hogy ezt hagytam. Mármint én úgy érzem a férfiasságomból 1 rész ott maradt örökre.
2023. ápr. 29. 10:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez mással is így van?
2023. ápr. 29. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!