Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki itt annyira mondja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt annyira mondja, hogy nem számít/nem fontos a méret, az mit szólna, ha összemenne a farka/párja farka?

Figyelt kérdés

Könnyű olyan problémáról beszélni, ami nem érint. Megnézném azokat a kapcsolatokat, hogy mi lenne, ha a férfi 17-20 centis farka összemenne 11-14 centire.

Itt a 36-os jól leírta:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez is érdekes kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. ápr. 28. 17:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#12-es válaszolót megerősíteném férfiként. Nekem elég nagy, 20-21 centis farkam van, és az én kerületem már inkább a 15 centit közelíti. Nyilván ez már egy kategóriával nagyobb méret és jobban is kell vigyáznom, de én is elég sok nővel feküdtem már le eddig - zsenge fiatal, idősebb, alacsony, magas, filigrán, telt, sportos mindenféle volt köztük - és nagyon ritkán fordult elő, hogy valakinek annyira túl nagy lett volna, hogy nem tudtunk volna rendesen szexelni. 1-2 alkalomtól eltekintve, nyilván kaptam megjegyzéseket, meg hogy óvatosan az elején, de utána normál módon be tudtam hatolni. És nem vagyok impotens és nem megyek el 2 perc alatt. Nem tudom ehhez képest milyen egy 13-14 centis pénisszel élni, mert én pl a sajátomhoz eléggé hozzászoktam, nagy kezeim vannak és egyáltalán nem érzem olyan hatalmasnak a sajátomat.
2023. máj. 2. 17:18
 22/29 A kérdező kommentje:

Olvastad a linkelt kérdéseket?

Nem csodálom. Csak a gyakorin fáj a nagy. Tudod milyen 13-14 centis kis farokkal élni? Krva xar.

2023. máj. 2. 18:23
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

#22 neked lehet hogy sz.r 13-14 cm-vel élni, de speciel engem nem zavar a hasonló átlagméretem és méricskélés helyett inkább ezerrel csajozok, csapom a szelet folyamatosan valakinek (lekopogom többnyire elég jó eredménnyel), volt már több komoly, állandó kapcsolatom, az ilyen-olyan alkalmi partnereim számát... hát már rég nem számolom :)

Te meg szorongj nyugodtan tovább, ha neked így jó.

2023. máj. 2. 22:18
 24/29 A kérdező kommentje:

Valakinek fontosabb a nő, mint saját maga.

2023. máj. 3. 07:48
 25/29 anonim ***** válasza:
90%
#24 akkor nyújtogasd satuban a helyett hogy megtanulnál udvarolni meg dugni 😂
2023. máj. 3. 14:02
 26/29 A kérdező kommentje:

Majd mutasd meg. Biztos szép látvány utána.

2023. máj. 3. 17:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem 22 centis farkam van, de a helyedben egyáltalán nem adnám fel 13-14 centivel a csajozást. Én nem mondanám tragikusan kis méretnek egyáltalán. A legtöbb csaj akivel lefeküdtem eddig, azt mondta hogy általában 15 cm körüli átlagos farokméretekkel találkoztak és jó ha volt 4-5 partnerük életükben.
2023. máj. 4. 23:58
 28/29 A kérdező kommentje:
2023. máj. 5. 10:04
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy 17 centis orgazmusműszerem van. Nem cserélném kisebbre.

De azt tudja meg mindenki,h sok csajnak már ez is fáj. 3-ból csak 2 tudja rendesen befogadni

Sikereinek nem méretem a kulcsa, nem is a hangsúlyos makk. Egy picit talán segít, h felfelé íves, de amúgy van érzékem a dologhoz. Tehetséges szerető vagyok (előjátékban, pettingben is), ez az, ami igazán fontos a nőknek!

2023. máj. 5. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!