Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy új embereknél nem tudok merev lenni és teljesíteni szexuális téren?
27 vagyok, az utóbbi 1-2 évben nagyon elhagytam magam sport téren, szinte semmi kardiós edzés nincs az életemben a szexen kívül.
A munkám is itthonról végzem.
A problémám az, hogy amíg a megszokott szexpartnereimmel szexelek, vagy ha épp van barátnőm, akkor minden jól működik.
Szinte csak rágondolok és azonnal merev leszek.
Viszont, mostanság elkezdtem tinderezni, és este bulikba járni, illetve fizetősnél is voltam (négynél), viszont egyik esetben sem működött.
Ma telt be a pohár. Kifizettem egy óràt egy prémium lánynak, 40 ezret kért egy óráért, és 10/10-es fiatal szilikonos làny, nagyon az esetem volt.
Kínomban szex előtt még egy szexshopba is bementem, és vettem egy potencia növelős kapszulát, 30 perccel az aktus előtt be is vettem egybe mindkettőt.
Majd felmentem, letusoltam, már a zuhany alatt elkezdtem verni, hogy megmozduljon, 10 perc alatt alig merevedett.
Szerencsére a lány ügyes volt, kaptam egy natúr franciàt, azonnal merev lettem teljesen.
Majd húztam gumit, betettem és elkezdtem dolgozni rajta. 10-15 perc döngetés után sem éreztem, hogy el tudnék menni, de elfogytam, már nem volt erőm folytatni.
Gumi le, francia folytatva lett, de màr esett össze a cerka, nem lehetett mit kezdeni vele.
Előző eseteknél ugyan így jártam, de ott nem is volt merevedésem.
Nagyon maximalista típus vagyok, csak azokhoz vonzódom, akik nagyon megfognak. Zavarnak a szagok, a dohányzás, egy minimális szőr is, vagy ha a lány teste nem feszes.
(Persze, én sem vagyok tökéletes, bennem is rengeteg a hiba, de nem tudok mit tenni ellene, csak azokhoz vonzódom, akik nagyon igényesek és szépek számomra)
Intorvertált típus vagyok, nem is szeretek annyira ismerkedni, nem szeretek szerepelni, stb.
Hogyha nem “idegennel” kell szexelnem, és jobban megismerem, oldódik a hangulat, akkor már nem fontosak annyira a külsőségek.
Több partnerem van/volt, akik olyan 10/5-6-os lányok számomra, mégis nagyon jó velük a szex és csípem is őket.
Ez mitől lehet vajon?
Mit tudok tenni ellene, hogy ne történjen többet ilyen?
Fizetős lányokhoz nem fogok menni többet, mert undorító a hozzáállásuk is, és maga az egész, de már tartok attól is, hogyha megismerkedem valakivel és első alkalommal szex lesz, megint koppon maradok.
(Amikor fizetős lányhoz mentem, és nem működött, rá pár órára találkoztam az egyik szexpartneremmel és azonnal ment minden, pedig semmit nem érzek a lány iránt, havonta 1x találkozunk max és nem is beszélünk nagyon semmiről, őt is alig ismerem)
A méretem 20-21cm hosszú és 6cm àtmérő. Mindig megjegyzik, hogy nagy vagyok lent, most a legutolsó fizetős mondta, hogy legközelebb jelezzem előre, mert ő most vállal, de nagyon sokan nem fognak.
Alkatra is normális vagyok, nem vagyok behízva, jó a genetikám, szóval nincs bennem semmi szégyenérzet sem, ha valaki erre gondolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!