Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha a baratod nem teljesitene a vagyaidat az agyban akkor megcsalnad ot csak hogy kield a vagyaidat?
Figyelt kérdés
A kerdes csak lanyokhoz szol2022. júl. 19. 11:01
1/8 anonim válasza:
Ha nem elégítene ki, akkor igen.
Ha csak egy mellékes vágyam nem teljesülne, azzal együtt tudnék élni.
2/8 anonim válasza:
Először is elmondanám neki, hogy nekem mi esne jòl,mi au ami tetszik. Ha ezek után se történne változás,akkor elhagynám,de semmikeppen se csalnám meg.
3/8 anonim válasza:
Nekem a szubmissziv vágyaim nem teljesülnek mégse csalnám meg soha a párom
4/8 anonim válasza:
Az a tény, hogy nem kapom meg azt amit akarok, azt jelzi, hogy nem vagyok elég fontos neki. Tehát megcsalom, és amint találok valakit aki jobb, ki is rúgom.
6/8 anonim válasza:
Ha nem jó a szex (mennyiségében vagy minőségében) az így is úgy is aláássa a legjobb kapcsolatot is. Ergo, vagy látja valaki az igazi okát az érzelmi eltávolodásnak, vagy nem - de az eredmény ugyanaz (félrelépés vagy szakítás).
7/8 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatotok, akkor megbeszélitek és kiéled vele a vágyaidat, lehet élvezni fogja ő is, csak nem tudja. Ugyanígy fordítva.
Ha már az elején ez a probléma, akkor az nem túl előrelátó kapcsolat
8/8 anonim válasza:
És mégis mi az amit a baràtod nem ad meg neked? Erre kíváncsi lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!