Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexuális együttlétünk lesz a pasimmal, ezt előre megbeszéltük. Holnap délután jön fel hozzám. Azt akarom tudni, hogy mit főzzek neki? Milyen kajával lepjem meg ami illik egy szexes estéhez? Rendelni nem szeretnék.
Figyelt kérdés
Rendelni nem szeretnék mindenképpen én akarok neki főzni. Szerintem ha én készítem el az személyesebb és jobban fog kívánni szexuálisan is.2023. ápr. 26. 20:06
11/17 anonim válasza:
#10: ha figyelmesen elolvasod a kérdést, ma délután lesz az akció.
12/17 anonim válasza:
Addig beteszem a figyeltek közé 😆
13/17 anonim válasza:
Könnyű és nem puffasztó kaját. Mondjuk rántott csirkemell friss salátaágyon. Lehetőleg ne szénsavas üdítővel kínáld, hanem szűrttel, vagy rostossal. Ha bort is kínálsz neki, akkor legyen könnyed százaz fehérbor, vagy rozé. Így elkerülöd a kajakómát amit a cukor okoz, valamint a kellemetlen puffadásérzést.
14/17 anonim válasza:
Így lesz b@szás helyett gasztro kaland. 😢
16/17 anonim válasza:
Könnyű, kis adag kaját javaslok, minimális olajon sütött sovány hús, pl szűzpecsenye, kevés fűszer, tehát pl pár szem tarkabors és hozzá valami nem fújó zöldség, pl bébirépa. Hozzá egy pohár száraz vörösbor és egy falat édesség, pl Lindt csokoládégolyó. Eszedbe ne jusson zsírosat, fűszereset, hagymásat, hüvelyeset, halat vagy keltésztát csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!