Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyák! Ti "rászolnátok" a fiatokra, ha csak kihasználná a nőket?
Figyelt kérdés
Tegát nem tervezne komoly kapcsolatot, mindenkivel egy menet és kész... Persze úgy, hogy a lányokat magába bolondítja...2023. ápr. 26. 18:22
2/15 anonim válasza:
Előbb vagy utóbb az ilyen pasasok megütik a bokájukat. Hagynám nyugodtan, vágja csak maga alatt a fát.
Amelyik lány/nő meg elég hülye ahhoz, hogy nem veszi észre az ilyen kis gyökereket, az meg is érdemli
3/15 anonim válasza:
S be ne pelenkázzam? Felnőtt gyerek tud magára vigyázni. Használjon gumit hogy ne szedjen össze semmit és ne az ismerős körbe csinálja amiből kellemetlenség lehet ha e miatt összeveszik valakivel.
4/15 anonim válasza:
Majd egy lány apja vagy fiú testvére elveri a fiad alaposan
5/15 anonim válasza:
Akire csak úgy rászól az anyja és tutujgatja az aligha van annyira tökös hogy akár egyetlen nőt is megdugjon, nemhogy sorban egymás után őket 😂
7/15 anonim válasza:
Nem szólnék rájuk, mindenben a fiaim mellett állok.
(3 fiú anyukájaként írom ezt)
8/15 anonim válasza:
7# es ha valaki nyakon csapja a szemtelen kölyköd?
9/15 anonim válasza:
5
Nem egészen a kérdésben kiírt szitu volt, de előfordult már, hogy kértem/mondtam a fiamnak olyat, hogy legyen nagyon korrekt (a szitu nem lényeges). Egyszer mondtam el, nem tutujgattam, nem könyörögtem, nem zsaroltam. Természetes dolog, hogy nőként egy fiatal, tapasztalatlan lány érdekei is fontosak számomra, nem csak az, hogy a fiam jól járjon...
6-os voltam
10/15 anonim válasza:
Semmi közöm egy másik felnőtt ember életéhez, míg nem követ el pl nemi erőszakot, gyilkosságot, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!