Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megnéznétek egy videót a barátnőitekről amiben a pasijukkal szexelnek?
Figyelt kérdés
Ha igen mire lennétek kíváncsiak?2023. ápr. 25. 15:32
3/10 anonim válasza:
Igen,és azért mert ismerem őket az életben,tudom azt is,hogy milyen a személyiségük,aztán arra kíváncsi lennék,hogy hogyan szeretkeznek,ott is olyanok,mint a hétköznapokon vagy megváltoznak.Például mennyire bevállalósak az ágyban,milyen hangokat adnak ki,orgazmust hogyan élik meg meg hasonlók.
5/10 anonim válasza:
Akkor már jobb inkább csatlakozni :)
6/10 anonim válasza:
Én srác vagyok, de húgomat megnézném a barátjával.
8/10 anonim válasza:
Ha jol nez ki a hugod sztem vagyunk itt paran akik meg megneznek persze csak ha eleg idos
10/10 anonim válasza:
Én biztosan megnézném. :D
Nem nagyon beszélünk a barátnőimmel a szexről, úgyhogy a 3-ashoz hasonlóan engem is érdekelne, hogy vajon az ágyban is olyan-e a személyiségük, mint ahogy én ismerem őket.
Pl. vajon aki amúgy bevállalósabb, az a szexben is az-e, vagy akit én szubmisszív típusnak látok, az az ágyban is alárendelt szokott-e lenni.
Meg arra is kíváncsi volnék, hogy van-e bármi fura fétisük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!