Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok!A barátnőitek tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok!A barátnőitek tudják hogy a férjeteknek milyen, mekkora az intim mérete?És hogy milyen az ágyban? A szeretőtöknek mekkora?Hány centis kb a pasitoké és hány centis a szeretőtöké?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 12:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
A pasik képtelenek felfogni, hogy a nőknek nem a faxméret a körponti témájuk. A szeretőt meg igyekszik mindenki titokban tartani, mint kibeszélni. 😀
2023. febr. 9. 12:21
 2/27 anonim ***** válasza:
18%

Ezt mondják de meglátnak egy méretest és rá vannak kattanva élveznek sikítanak de ááh őket nem érdekli. :D

Egy anonim fórumon aztán nagy kibeszélésnek számít :DDD

2023. febr. 9. 12:33
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
Beszélünk a szexről, kivel milyen volt
2023. febr. 9. 12:35
 4/27 anonim ***** válasza:
61%
Sosem beszélek az intim részletekről. Ezzel tisztelem meg a párom magán szféráját.
2023. febr. 9. 12:45
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudnak semmit és én se akarok. Fordítva nekem is rosszul esne.
2023. febr. 9. 12:56
 6/27 anonim ***** válasza:
28%
Tuti kibeszélik mennyire jó a pasi az àgyban
2023. febr. 9. 13:07
 7/27 anonim ***** válasza:
70%
Mi megszoktuk beszélni az ilyen dolgokat.
2023. febr. 9. 13:08
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok nő, de én párommal arról is beszéltem már párszor hogy ők miket szoktak megbeszélni a barátnőivel.

Náluk például igen, tudnak mindent. Mekkora kb a méretünk, milyenek vagyunk az ágyban, milyen fétiseink vannak esetleg. Ők ezeket mind megbeszélik egymás közt, ami nekem elsőre kicsit gáz volt, nekem például van fétisem (na nem valami nagyon extra, elég gyakori fétis de mégiscsak titkolja az ember az ilyesmit az előtt aki nem a párja) amiről később tudtam meg hogy már tudnak a barátnői akikkel én is szoktam néha találkozni természetesen, de aztán rájöttem hogy egyáltalán nem számít. Megbeszélik, csámcsognak rajta aztán kész.

2023. febr. 9. 14:16
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem voltam sose házas

Illetve most szingli vagyok

Amúgy igen volt olyan barátnőm akivel harmatoztam is mindent tudtunk egymástól partnerekről

Ők például 3ashoz szoktak pasit is keresni

Legutolsó exemé 12cm volt

A szeretőmé 8-10cm

Évek alatt próbáltam nagyobb méretet is De nekem nem volt jó

Pl ha az exed nem figyelt oda és durvult akkor Ő is tudott fájdalmat okozni a 12 centis p..csévél...

Egy nagyobb méretett igazából szopni jó és jobban alkalmazható a Lingam masszázs mint a kicsin ..

N

2023. febr. 9. 14:25
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
10 centis a szeretődé és neked bőven elég? Te a nők egy nagyon kis százalékához tartozol. Az enyémet eddig mindenki kicsinek találta, 14 centis kb. Nem is merek már belemenni kalandokba se miatta, pláne amikor a beszélgetőtárs ecseteli, hogy így nagy méret úgy nagy méret. Sajnos ez a dolog rajtam mély nyomott hagyott, nem tudom, hogy tudnék felülkerekedni rajta.
2023. febr. 9. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!