Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!A barátnőitek tudják hogy a férjeteknek milyen, mekkora az intim mérete?És hogy milyen az ágyban? A szeretőtöknek mekkora?Hány centis kb a pasitoké és hány centis a szeretőtöké?
Ezt mondják de meglátnak egy méretest és rá vannak kattanva élveznek sikítanak de ááh őket nem érdekli. :D
Egy anonim fórumon aztán nagy kibeszélésnek számít :DDD
Én nem vagyok nő, de én párommal arról is beszéltem már párszor hogy ők miket szoktak megbeszélni a barátnőivel.
Náluk például igen, tudnak mindent. Mekkora kb a méretünk, milyenek vagyunk az ágyban, milyen fétiseink vannak esetleg. Ők ezeket mind megbeszélik egymás közt, ami nekem elsőre kicsit gáz volt, nekem például van fétisem (na nem valami nagyon extra, elég gyakori fétis de mégiscsak titkolja az ember az ilyesmit az előtt aki nem a párja) amiről később tudtam meg hogy már tudnak a barátnői akikkel én is szoktam néha találkozni természetesen, de aztán rájöttem hogy egyáltalán nem számít. Megbeszélik, csámcsognak rajta aztán kész.
Nem voltam sose házas
Illetve most szingli vagyok
Amúgy igen volt olyan barátnőm akivel harmatoztam is mindent tudtunk egymástól partnerekről
Ők például 3ashoz szoktak pasit is keresni
Legutolsó exemé 12cm volt
A szeretőmé 8-10cm
Évek alatt próbáltam nagyobb méretet is De nekem nem volt jó
Pl ha az exed nem figyelt oda és durvult akkor Ő is tudott fájdalmat okozni a 12 centis p..csévél...
Egy nagyobb méretett igazából szopni jó és jobban alkalmazható a Lingam masszázs mint a kicsin ..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!