Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!A barátnőitek tudják hogy a férjeteknek milyen, mekkora az intim mérete?És hogy milyen az ágyban? A szeretőtöknek mekkora?Hány centis kb a pasitoké és hány centis a szeretőtöké?
Mi a legjobb barátnőmmel megbeszéljük. De többek között azért is azok a férfiak lettek a ferjeink, mert mindkettőnknek a sajatjaval az eddigi legjobb, meg centiben sem panaszkodhatunk. Nyilván ha valami gaz lenne, akkor nem beszelnenk ki a tarsunkat, maximum, ha tanacsot kernenk.
(A beszelgeteshez meg hozzaszolva: azert szerintem szerencsere nem a 10-12 centis meret az atlag meg a gyakori, en konlretan egyszer sem talalkoztam akkoraval, meg a kozelebbi baratnoim sem. De ja, a 14 az mar tokre lehet jo, ha lejossz a poreszrol.
Viszont ez az ujjas dolog csaloka, mert hiaba kisebb es es vekonyabb, mint egy penisz, gyakran abbol tobbet lehet erezni, mert azzal megfelelo erossegu nyomást lehet gyakorolni a megfelelo pontokra. Tehat elvezetesebb pl szamomra egy ujjazas mint egy 10 centis penisz.)
24
Ez izgalmasan hangzik.
Kifejtenéd?
Én ki szoktam beszélni a dolgokat a barátnőmmel.
A méret probléma... a nagyobb pénisz képeken és videókon jól néz ki, de a valóságban már nem annyira. Ami kényelmes az 14-15 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!