Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ideig bírja a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig bírja a pasi átlagban a hüvelyi szexet?

Figyelt kérdés
Tehát mikor először beteszi, egészen addig amíg elélvez. Ha valaki bírja 10 percig tempósan akkor az már jónak nevezhető?

#szex #Hüvelyi szex
2023. ápr. 24. 21:11
A kérdező szavazást indított:
5 perc
10 perc
15 perc
20 vagy több
41 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Pár perc. Tempósan folyamatosan 10 percig nagyon kevesen bírják, és nem is jó ha ütvefúró üzemmódban nem élvez el 10 perc alatt sem. Kellenek pózváltások, rövid szünetek, és akkor kilehet tolni.
2023. ápr. 24. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Óvszerrel vagy nélküle? Nem mindegy. :D
2023. ápr. 24. 22:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Maximum 5-10 percre érdemes elhuzni, de csak azért, mert ugy nagyobb az orgazmus, mint 1-2 perc alatt.
2023. ápr. 25. 00:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem szoktam számolni és figyelni, de az enyém 10 percnél biztos tovább. 10-15 a minimum amire tippelek, de mindig addig bírja, ameddig akarom és akkor szokott elélvezni mikor már én sem bírom és kérem

persze mindez tempó és pózváltásokkal:)

2023. ápr. 25. 01:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi pasijaim kb 5mp-10 percig bírták, viszont a mostani minden rekordot megdöntött mert simán bírja 25-30 percig !

Az este 3 orgazmusom volt amíg lovagoltam rajta:)

2023. ápr. 25. 04:37
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Attól is függ, hogy kivel. A feleségem puncija pl nagyon tág, őt bármeddig tudom dugni, nem fogok elélvezni. Attól, hogy lovagol, és ahogy lovagol, szerintem nem is lehet elmenni.

A szeretőmnek szűk puncija van, vele a szex aktívan dugattyúzós része 5-10 perc max.

2023. ápr. 25. 06:45
 7/12 anonim ***** válasza:
10 másodperc és kb végtelen között volt a két véglet az eddigi tapasztalataim alapján. De az utóbbi az kb a fehér holló esete.
2023. ápr. 25. 07:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig bírom, 1 órán keresztül is simán. Igaz 45 vagyok, a makkom már kevésbé érzékeny, de lehet amiatt is mert rövid a fitymám és a makk mindig kilóg....
2023. ápr. 25. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Bármeddi bírom. Ha a feleségemnek elég akkor én is elélvezek.
2023. ápr. 25. 09:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Mostani parom eleg jol birja.

Eleg jó tempoban tudja csinalni, amikor erzi, hallja hogy, elfogok elvezni, akkor ragyorsit, en nyogok, o meg belemereszti... Frenetikus erzes.

2023. ápr. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!