Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig bírja a pasi átlagban a hüvelyi szexet?
Nem szoktam számolni és figyelni, de az enyém 10 percnél biztos tovább. 10-15 a minimum amire tippelek, de mindig addig bírja, ameddig akarom és akkor szokott elélvezni mikor már én sem bírom és kérem
persze mindez tempó és pózváltásokkal:)
Eddigi pasijaim kb 5mp-10 percig bírták, viszont a mostani minden rekordot megdöntött mert simán bírja 25-30 percig !
Az este 3 orgazmusom volt amíg lovagoltam rajta:)
Attól is függ, hogy kivel. A feleségem puncija pl nagyon tág, őt bármeddig tudom dugni, nem fogok elélvezni. Attól, hogy lovagol, és ahogy lovagol, szerintem nem is lehet elmenni.
A szeretőmnek szűk puncija van, vele a szex aktívan dugattyúzós része 5-10 perc max.
Mostani parom eleg jol birja.
Eleg jó tempoban tudja csinalni, amikor erzi, hallja hogy, elfogok elvezni, akkor ragyorsit, en nyogok, o meg belemereszti... Frenetikus erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!