Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análnál mennyi esélye van egy "balesetnek"? (19/l)
Még sosem próbáltam, de a fiú, akivel kavarok, őt nagyon izgatja, mert imádja a popsim.
Én kicsit szkeptikus vagyok, nem-e lehet bármi olyan baj, hogy esetleg bekakilok közben a fájdalomtól?
Gyors az anyagcserém, egy nap 2-szer megyek mindig kakilni. Ez nem tudom számít-e. Előtte persze alap lenne egy mosakodás.
Lehet baleset, de a srác is tudja hova rakja a farkát.
Ha meg fáj akkor azonnal abba kell hagyni és nem kínozni magadat, mert később sem lesz jobb.
Később újra meg lehet próbálni, de a lényeg a fokozatosság, figyelem, és ellazulás.
Amikor tudod hogy lesz anál, elotte 1-2-3 orával elintézed a nagywécét és minden rendben lesz. Egy alapos zuhany és annyi. Aztán ami kell hozzá, az már csak egy kis LELKI ellazulás, ráhangolodás a sexre, és nem gorcsosen állni bele. Utána elengedhetetlen a kommunikácio koztetek, oszintén, nyíltan egyenesen, mikor fáj, hogy csinálja, lassabban, gyorsabban, stb.
Ezeken felul fura erzes lesz elsore, de lesz benne egy olyan lelki wao.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!