Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan történeted amiben egy jó idős férfi ( 50 vagy 60 év körüli) Szexelt nagyon fiatal lánnyal??
12: Szerintem simán, a faszit konkrétan onnan ismerem, hogy én is futok és ő is, és akkor beszélgetünk kicsit. Minden nap fut, meg súlyzózik, néha megy félmaratont futni, pár évente maratont. Szóval eléggé ki van pattintva az öreg, nincs ilyen öregekre jellemző hasa sem, nincs is annyira összeaszva az UV-tól, a fogazata is rendben van, ami azért nagy szó. Meg szerencsés genetikája van, nem kopaszodik. :D
A fiatalokkal is teljesen jól kijön, pl. velem is (huszonéves férfi vagyok).
Margaux Fragoso - Csak ha te is akarod
című életrajzi könyve pont erről szól.
17s! Ha megadja az élet, hogy te is megöregedj,rájössz, hogy milyen butaságot írtál,mert nem minden koros férfi, "vénember"! és egyszer te is leszel öreg,mit szólsz majd, ha tőled fognak undorodni, olyanok, mint te most?
Ezt kiknek a nevében írtad?"a vènemberektől minden nő undorodik." minden nő ?
Közvélemény kutatást végeztél? ha így lenne, nem írtak volna be ennyien elismerő véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!