Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni erotikus masszázsra! Meg fognak dugni? Mire számítsak? 27N
Csináltam én is yoni masszázst nőknek, és sosem volt probléma.Mindig úgy álltam hozzá, hogy masszázs lesz semmi más, ez a dolgom.Egyszer fordult elő, hogy sex is lett belőle, vele többször is találkoztunk utána csak sexelni.
Normálisat kell keresni, de ha már így rákérdezel, akkor gondolom szeretnéd, ha az is lenne nem csak masszázs.
Hogy mire számíthatsz attól függ kihez mész. Túl sok a kókler.
Van, aki unott pofával és vastag virsli ujjakkal nyulkál beléd. Közben vagy utána meg elkezd téríteni vegán étrendre, paleóra, és valamilyen vallási felekezethez való csatlakozásra.
Bókot fogsz kapni dögivel, így nem veszed észre h az idő jelentős része elmegy zuhanyzással, teázással, dumálással, és még egy csiklóorgazmust se hozott össze, ergo lehúzott. De ha kéred, ad ÁFAs számlát.
Femcel ez, aki soha nem mer a tettek mezejére lépni.
Saját fantáziadús kérdéseire maszturbál 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!