Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a divat odalent?
Figyelt kérdés
Nekem teljesen csupasz a farkam körül, de úgy megbámult valaki az öltözőben, mintha ufó lennék. Nem tudom miért, de nagyon zavart.
25F
2023. ápr. 23. 14:23
11/17 anonim válasza:
Nem tudom hova jársz, én Budán, ott elég sokaknak hónalj is szőrös, fiataloknak is.
12/17 A kérdező kommentje:
Én őszinte legyek egyiket sem néztem még meg, tudom fura, de mindig a szekrény felé fordulok és úgy öltözöm, nem látom a többieket. Amikor zuhanyzok, akkor is befelé fordulok, csak addig láthatnak, amíg onnan kilépek a törölközőmért. Ez a fickó mellettem öltözött pont , nem tudtam nem észre venni, hogy a farkamat nézi, de olyan szinten, hogy majd kiesett a szeme. Elég zavaró volt, aztán csak erre tudok tippelni, hogy nem látott még borotváltat. Gyorsan fel is vettem az alsógatyám, pedig nem vagyok szégyenlős, mert leszarom, ha meglátnak, de ennyire bámulni, azért tényleg zavaró.
2023. ápr. 23. 17:09
13/17 anonim válasza:
Kérdező
Velem is esett meg ilyen, hogy egy öreg ősz szőrös hapsi bámulta a borotvált farkam és idegeaített is
Pedig egyáltalán nem vagyok szégyenlős voltam kolis járok úszni és tini se vagyok már 27 évesen de azért ez sok volt kicsit
14/17 A kérdező kommentje:
Ja, ez is olyan 50 körül volt. Lehet homár
2023. ápr. 23. 17:37
15/17 anonim válasza:
Jah idősek engem is szoktak bámulni, azt én se szeretem... Olyankor sose mutatom magam.
16/17 A kérdező kommentje:
Jó, de nem zuhanyozhatok boxer alsóban...
2023. ápr. 23. 18:32
17/17 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy törülközőt felteszem zuhanyzó paravánra és végig befelé fordulok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!