Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány orgazmusotok van egy együttlét alatt?
Alap esetben nulla.
Viszont párom nagyon szereti popsiban, nekem meg vett egy pici vibrátort a csiklómra. Így mikor popsiba dug én addig a csiklómra rakom a kis vibrátort, amit ő is szeret mert amikor elélvezek akkor nagyon összehúzódnak az izmaim, így ő is elélvez. Így szokott lenni 1, de az az 1 az fenomenális. Nem csak a vibrátor miatt, hanem amiatt is hogy én is imádom ha popsiban dugnak, csak nem tudok sajnos elélvezni.
Hüvelyben sem, mindig eljutok egy pontig ami az orgazmus előtt van, és azon a szinten nagyon sokáig tudok lenni tehát nagyon élvezem, csak egyszerűen nincs meg a csúcspont.
Általában kettő: egy az előjáték alatt, egy az aktus alatt vagy egy az előjáték alatt, egy az aktus után (utójáték?). Nagyon figyelmes párom van és számára nagyon fontos, hogy elélvezzek (nem ő mondta, de szerintem a férfiasságának az egyik megnyilvánulásának veszi, ha többször a csúcsra juttat).
Volt már olyan, hogy egyszer se mentem el ilyen-olyan okból és olyan is, hogy többször (bár ekkor mindig hosszabb, elnyújtott együttlétek voltak).
0-1.
Onnan, hogy 1x elmentem már az ég világon semmit nem érzek!
Átlagos szex esetén 2.
Ráérős, játszadozós esetén 4-5.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!