Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne igény olyan nőre, akivel az incelek, MGTOW pasik elveszíthetik a szüzességüket?
Egy incel nem feltétlenül csúnya pasi, Amerikában pl láttam már egész helyes srácokat is, akik incelek, vagy MGTOW filozófiát követnek. Az is igaz, hogy sok lánynak, nőnek egekben az igényei férfiak terén. Ha lenne olyan tapasztalt, önzetlen nő, akivel összejöhet a szex, lenne rá igény?
39N
34. Nem mondtam semmi rosszat, általánosságban és tárgyilagosan írtam. Sajnálom, ha nem ezt vetted észre, elnézést kérek. :)
Rendben, kívánok neked is hasonlókat, viszont az orvost komolyan írtam. Ami belőled árad gyűlölet, nem igazán egészséges.
Azt tudom még javasolni, így ne kezdj kapcsolatba, ne tegyél tönkre másokat. Ők nem érdemlik meg ezt.
Szép napot kívánok neked! :)
A saját agybajoddal te ne ajánlgass orvost. Előbb magadat tedd rendbe.
A normális emberek egy olyan retardált femkót nem érdemelnek,mint amilyen te vagy. Mondjuk a párkapcsolat veszélye nem fenyeget téged :D
Te nem az a nő vagy akinek beteg a férje és nem tud szexelni?
Én szűz vagyok (magamnak való szégyenlős voltam mindig sajnos), szerintem jól nézek ki, sok a szeretet bennem, őszinte vagyok, korrekt, értelmes. Szeretőt talán elfogadnék ha szingli. Vagy ha a pasija megengedi. Párkapcsolathoz nincs kedvem. Sok nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!