Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne igény olyan nőre, akivel az incelek, MGTOW pasik elveszíthetik a szüzességüket?
Egy incel nem feltétlenül csúnya pasi, Amerikában pl láttam már egész helyes srácokat is, akik incelek, vagy MGTOW filozófiát követnek. Az is igaz, hogy sok lánynak, nőnek egekben az igényei férfiak terén. Ha lenne olyan tapasztalt, önzetlen nő, akivel összejöhet a szex, lenne rá igény?
39N
11
De, a nőket az incelek kinézete zavarja.
17!
Inkább te gondolkodjál!
”Aztán csodálkoznak az emberek, hogy ennyi plasztikai sebészetről kiszabadult szörny születik.. testképzavar mindenhol, rengeteg nőnek van.”
A legtöbb esetben pont nem a bullying miatt.
”Arról nem is beszélve, hogy a nők tárgyiasítása, kihasználása általános, aztán csodálkoznak a férfiak hogy nincs feléjük bizalmuk.”
Mi számít neked tárgyiasításnak meg kihasználásnak?
Kérdező!
De, az incel legtöbb estben csúnya. A MGTOW-k meg a legtöbb esetben nem incelek.
22.
Amikor szexben is csak ki vannak használva.
23. Az értékelésedből látom, hogy csak ezt a dumát tudod nyomni. Gyere, beszéljünk Facebookon és vállald az arcodat is hozzá.
Engem 9 éves korom óta szekálltak a suliban. Igazából minden miatt, de főleg az anyagi helyzetünk miatt. Anyukám egyedül nevel, akkoriban mamám már rákos volt és hitelt vett fel hogy egy autor meg tudjon venni. Majd mamám elhunyt, így igazából nem maradt senki az életemben, anyum 7 napból 7-et dolgozott. Apám alkesz, születésem előtt ígérgette hogy elveszi anyum, de nem vette el.
Majd a suliban jöttek a további szekálások, mivel művészlélek vagyok. Nem tudtam igazán beilleszkedni. Aztán az történt, hogy igazából a fiúkkal kötöttem szövetséget, őket mégis jobban megértettem és velük tudtam legalább suli időben lógni.
Szóval nem vagyok femináci. Sajnos csak az igazságot írom le. A legtöbb nő nincs kiskora óta körbenyalogatva, sem elkényeztetve. Ez nem az összes nő, akiről ti beszéltek.
Nem csak én, nagyon sok ismerősöm és barátaim családtagjai váltak bullying általi áldozattá az iskolában és munkahelyen is.
Be kellene végre látni, a nőknek sem könnyebb semmi sem. Szexet találni talán, de az sem lesz minőségi. Csak szex, élvezet nélkül. Ki az aki kanál nélkül neki áll enni? Senki..
26. Hogyan? Hogy nincs velük törődve, nincs orgazmusuk és a férfi önző. Szerinted ez nem kihasználás?:)
Én csak merem az arcom vállalni, gondolom neked is megy ha így tudsz viselkedni, hogy nem kaptál nevelést. Vagy a szüleid nem érdekelte a sorsod.(?)
Nem vagyok femináci, de aki nem ért veled egyet, az úgy látom mindjárt az lesz. Igazam van?
Nem, a kicsivel szebb nők sincsenek körbe nyalogatva és soha nem is voltak.
És nem, a nőknek sem sok minden könnyebb. A munkahelyen is ki vannak téve zaklatásnak, ahogy az iskolában. A nők vannak megerőszakolva, aztán a sok agyhalott jön azzal, hogy a ruha miatt.. az egyik kedves barátnőm nem a ruha miatt lett 11 évesen erőszak áldozata.. de nyilván, ti jobban tudjátok mi miért történik..
És egyébként is, nem képet kértem. Egy normális, egzisztenciával rendelkező ember az arcát is vállalja, akármilyen vélemény mellé. Nyilván emellé, amit képviselsz, már ciki lenne..
És nem, ide én sem küldök profil linket, mivel nem szeretném hogy a sok troll betaláljon és jelölgessen. Elég az a heti 2-3 aki megtalál és nem ért a szép szóból. Mondjuk itt se sokan.. :)
Másik dolog, ami kimaradt:
A legtöbb nő esete sem az a Chad, akit ti festetek fel.
Csak azt sajnálom, hogy ennyire süt az egész írásodból a gyűlölet és a frusztráció. Nem a többi férfi felé.. a nők felé.
De hogy megnyugodj, nekem és sok nőnek az esete a sok Nerd, Geek. Igen, jól olvastad. Nekem sem az számít mennyi kocka van a hason, hanem hogy legyen okos, humoros és törődő. Úgy tűnik mégsem vagyok femináci? Fáj ezt hallani, gondolom. ^-^
Ez csak önzőség. De honnan tudod ennyire?
Hol az arcod? Rohadt szánalmas, hogy egy anonim oldalon bárkitől arcos képet követelsz, főleg úgy, hogy csapdába akarod csalni ezzel az embereket.
Nevelést az nem kapott, aki hazudik, mint a vízfolyás.
Nincs igazad.
De körbe vannak, mondtam, hogy fejezd már be a hazudozást!
Munkahelyen a férfiak is ki vannak téve zaklatásnak, ahogy az iskolában is. Férfiakat is megerőszakolják. A ruha is közre játszhat. Agyhalott vagy, hogy még ezt sem tudod.
”Egy normális, egzisztenciával rendelkező ember az arcát is vállalja, akármilyen vélemény mellé.”
Csak egy vérbeli patkány ír le ilyet. Normális ember nem vállalja, főleg azért nem, mert sok az ilyen féreg, mint amilyen te vagy. De akkor a saját véleményedről is tudod, hogy szar, mert sehol nem látni a neved-arcod :D :D
”És nem, ide én sem küldök profil linket, mivel nem szeretném hogy a sok troll betaláljon és jelölgessen.”
Akkor miért várod el mástól, te észlény?
29,30
Én értem hogy én ennyire frusztralt vagy, de kérlek ne rám vetítsd ki. Nem ártottam neked és semmi rosszat nem írtam.
Az, hogy bunkó vagy és tapló, az sajnos azt jelzi hogy nem tanultál jó modort és nem tudsz a nőkkel viselkedni.
Megértem hogy feltkeeny vagy, de én másfél éve boldog párkapcsolatban élek, a párom szeret és vannak barátaim, ismerőseim is.
Többen felnéznek rám a kitartasom miatt, mint nő. Kitartóbb vagyok, mint a korombeliek.
Az meg hogy próbálsz szavazni, sajnos ténylegesen azt mutatja hogy nincs jobb dolgod, mint itt random nőkkel bunkón viselkedni.
Az arc vállalása dologhoz: Egyik barátnőm innen ismertem meg. Ő vállalta az arcát, de nem is viselkedett ilyen szemtelenül bunkón.
Ha gondolod, keresek neked szívesen egy etikett könyvet és elküldöm.. ;) :)
32. Normálisan viselkedtem, te kezdtél belém kötni amiért nem lehet másnak igaza, csak neked.
Sajnálom, hogy tényleg ennyire frusztrált vagy és valami mentális betegséggel küszködsz. Kívánom gyógyulj meg minél előbb! :)
Ne aggódj, nem szidtam senkit. Azt írtam, hogy a nők nem élveznek semmiben sem elsőbbséget, sem többet.
Sajnos ez a baj veletek Incelekkel. Nem a kinézet, vagy külső dolgok. Hanem a rothadó, nőket gyűlölő belső...
De tényleg kívánom találj egy orvost, aki tud segíteni. :)
Nem-nem, te kötözködtél szokás szerint.
Mondtam, ha normális lennél, te is frusztrált lennél egy magadfajta hülyétől. Sok hazugságoddal meg ellentmondásaiddal te ne ugass mentális betegségekről :D
De sok nő elsőbbséget élvez.
Látod, incelezel meg rágalmazol pont mint egy femináci. Inceleknél meg a kinézet a baj. Magadat meg me emlegesd egy lapon a nőkkel, te féreg.
Te nézesd meg az agyadat és tedd rendbe a boldog kapcsolatodat :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!