Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnel,ha a szexpartnereddel mozit beszélnétek meg,te felöltözol,elkeszulsz,majd ő ír, hogy ne haragudj,de elaludt?
Figyelt kérdés
Vagy abban az esetben,ha sokáig azt hangoztatta,hogy sok többes kalandja volt, egy nő és több férfi, és engem is rávett, akartam is, majd mikor odakerult volna a sor,hogy en mint nő és több pasi,bevallotta,hogy neki kétszer volt ilyen és fel Se állt neki az elejen, és neki igazából csak a szája járt és nem is akarja ,csak fantáziált,meddig megyek el2023. ápr. 22. 21:49
1/8 anonim válasza:
Egy kérdés? Miért egy ilyen fasszal dugatod magad?
3/8 anonim válasza:
Miért mennél moziba a szexpartnereddel?
4/8 anonim válasza:
Szegénykém.. Mondjuk nekem is megvannak a hülyeségeim, de ha én egy nőtől kérek valamit, akkor vagy elmondom hogy próbáltam-e, vagy csak hogy kíváncsi vagyok, és megbeszéljük, mert sem őt, sem magam nem akarom kínos helyzetbe hozni. Ha egy csaj lemondaná a programot, de eljönne hozzám és szexelnénk, akkor nem haragudnék, persze azért megjegyezném hogy ilyet gyakran ne csináljon. Hiteltelen ez a pasi szerintem.. Én azt mondanám, hogy nem érdemel meg téged, nem elllene hanem melletted beszélek, remélem semmi sértőt nem írtam.
5/8 anonim válasza:
Azért itt két kurvára nem ugyanolyan műfaj van megemlítve. Mint a puncinyalás meg a lábmasszázs.
Mindenesetre a srác egy kamugép.
6/8 anonim válasza:
Ja magyarán beleszaladtál egy hantaboyba aki fűt-fát állított magáról csakhogy bejusson a bugyidba. Innentől nem értem a kérdésed többi részét... már a 0. pillanatban hazudott, utána szerinted nem fog? 😅
8/8 anonim válasza:
Most az hogy valaki fáradt, és elalszik, az előfordulhat egyszer-kétszer, megeshet az ilyen.
Ellenben az, hogy kamuzik, az nem. Egy szexkapcsolatban szerintem sokkal fontosabb az őszinte kommunikáció. Nekem itt véget is érne a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!