Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz, ha lepippantom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz, ha lepippantom a szimpatikus fiúkat?

Figyelt kérdés
Barátnőm szerint az, mert a koliban és egyetemen nem mondok nemet, ha egy helyes és szimpatikus fiú próbálkozik. De én szeretem csinálni és a legtöbb srác igényli is.

2023. ápr. 22. 10:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
75%

Nem gáz

Ez ikyen kis Bartell cucc szerintem

Mindenki jól jár. Te szereted csinálni, a fiúk meg természetesen igénylik.

Ne foglalkozz senkivel. Amíg van jelentkező addig ki kell használni a dolgot.

A barinőd meg majd 50 évesen fog síránkozni, hogy fiatalon miért nem élte ki magát.

2023. ápr. 24. 01:58
 32/39 anonim ***** válasza:
72%

Nem gáz.

Azt teszed amit szeretsz,nem hagyod hogy a társadalmi normák gúsbakössék az életed.

Több ilyen ujjito szemléletű csaj kéne.

Bárcsak engem is szimpinek találnál!

2023. ápr. 24. 20:10
 33/39 anonim ***** válasza:
77%
Éljen a szabad szerelem.
2023. ápr. 29. 17:32
 34/39 anonim ***** válasza:
84%

Igy van.

Szabadság szerelem, miért baj az, ha a pippantást szeretem ??

Petőfi akár így is mondhatta volna. 🙈

2023. ápr. 29. 20:07
 35/39 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy a barátnőd csak irigykedik? Őt kedvelik a pasik vagy csak savanyú ábrázattal nézi a sikereidet a pasiknál?
2023. ápr. 29. 20:13
 36/39 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván a kiéhezett fiúk írják, hogy ez teljesen rendben van, hiszen ők is vágynak egy ilyen csajra.

Én viszont nőként a barátnőddel értek egyet.

Egy nőnek legyen tartása.

Még a prostiknak is van ára, neked ezért mennyit fizetnek? Ingyen elhiszem hogy van sok jelentkező, de én nem ebben mérném a sikerem titkát.

Én olyannal állnék le bármi hasonlót csinálni, ha megvan a kölcsönös szimpátia, és nekem is igyekszik örömet okozni a fiú. Értem én, hogy szereted az ízét, de gondolom orgazmusod azért nincs ettől.

2023. ápr. 30. 16:12
 37/39 anonim ***** válasza:
69%

36.

Álljunk meg egy szóra.

A kérdező a következőket írja a kérdésében.:

"Nem mondok nemet, ha egy helyes szimpatikus fiú próbálkozik.:

Tehát.

Nem arról van szó, hogy ő fűvel fával leáll, hanem csak azzal, aki szimpatikus és tetszik neki.

Hidd el, hogy neki szerintem van tartása, és azért teszi ezt, mert neki is jól esik.

Természetes, hogy orgazmusa ettől nem lesz,/bár ezt nemtudhatjuk/, de jólesik neki.

Szerintem pont hogy az lenne a baj, ha pénzt kérne, és bárkivel leállna.

Ezzel csak egy baj van, és az sem ő miatta.

A sok büszke fiatal kani, mindenkinek elmondja, eldicsekszenek vele, és így híre megy az iskolában.

Ez, a jól nevelt, álszent prűd kis szüzeknek természetesen nem fog tetszeni, és szóbeszéd tárgya lesz.

Ennyi ezzel a probléma.

2023. ápr. 30. 16:39
 38/39 anonim ***** válasza:
80%

"Nem arról van szó, hogy ő fűvel fával leáll, hanem csak azzal, aki szimpatikus és tetszik neki."

De szerintem meg pont arról van szó, olvasd el még egyszer a kiírást.

"A koliban és egyetemen nem mondok nemet, ha egy helyes és szimpatikus fiú próbálkozik. De én szeretem csinálni és a legtöbb srác igényli is."

Szóval a koleszban ott állnak sorban az ajtaja előtt, mert már híre van, hogy ő ezt megteszi nekik.

Mások ezt pénzért csinálják, szóval szerintem nyugodtan kérhetne is érte.

Szerintem ez full gáz.

2023. ápr. 30. 20:45
 39/39 anonim ***** válasza:
81%
Ha csak ezáltal hiszed magad értékesnek, akkor tévút. Apai szeretet hiánya, vagy ilyesmi. Ha viszont szimplán egy játék, lazaság a számodra, akkor melyik kollégiumban is lehet veled találkozni? :-)
2023. máj. 1. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!