Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, ha lepippantom a szimpatikus fiúkat?
Figyelt kérdés
Barátnőm szerint az, mert a koliban és egyetemen nem mondok nemet, ha egy helyes és szimpatikus fiú próbálkozik. De én szeretem csinálni és a legtöbb srác igényli is.2023. ápr. 22. 10:58
21/39 anonim válasza:
Ennyi büdös, húgyos faszhoz van gusztusod? 🤔
22/39 anonim válasza:
Nem mindegy mit csinál??? Az Ő élete!!! Szereti csinálni hát csinálja!!! Annyira nehéz elhinni hogy valaki esetleg azért tesz meg ilyet mert szereti és mert talán örömöt okoz??
Jó, lehet nem kellene mindenkit, de ne játszuk már a "Szendeszüzet" Hölgyeim, és Uraim!!!
23/39 anonim válasza:
Végre egy nő aki nem szégyenli, hogy szeret szopni! Imádnálak!
25/39 anonim válasza:
Nem értem mi benne a szégyelni való??? Komolyan kérdezem!!!!
26/39 anonim válasza:
Egy ratyitól ez nem szokatlan...
27/39 anonim válasza:
Felőlem annyi faszt szopsz, amennyit akarsz. A te szádból lesz nyilvános WC, amit bárki használhat.
28/39 anonim válasza:
Had mutatkozzam ben. Szim Tamás, gyógyszertári eladó. 😛
29/39 anonim válasza:
Nem gáz kicsi. Semmi gond ezzel nincs.
Miért tartunk még mindíg ott, hogy ha egy nő imádja a szexet, akkor azt lenézik, megszólják.
Ha egy férfi imádja a szexet, azzal semmi gond nincs
Az vagánynak számít.
Fene vigye el ezt a rohadt világot emiatt az igazságtalanság miatt.
30/39 anonim válasza:
Basszus! Megérdemlem, hogy nem jártam egyetemre! ☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!