Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknál előny vagy hátrány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál előny vagy hátrány a szüzesség?

Figyelt kérdés
24 éves lányként még szűz vagyok.
2023. ápr. 21. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarod veszíteni, akkor előny. Amúgy nincs jelentősége.
2023. ápr. 21. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik sem. Inkább csak egy állapot.
2023. ápr. 21. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Miert is jo ha szüz vagy?
2023. ápr. 21. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat elején még hátrány, mert kapcsolati tapasztalat híján együtt szokott járni az érzelmi éretlenséggel, ami kicsit megnehezíti a megfelelő partnert kiválasztását = az ember beleszeret abba aki az elképzeléseinek megfelel (vagy a legfeltűnőbben mímeli az értékeinket), közben semennyire sincs képben a másik nem néha előforduló, de a kapcsolatot jelentősen megnehezítő viselkedéseivel (teljesítménykényszer, féltékenység, füllentések és hazugságok..) és ezek előjeleivel.

Sajnos emiatt a szűzen kezdett kapcsolatok túlnyomó része szomorúan végződik, vagy szomorúan folytatódik.

Jó esetben viszont nagyon jól össze tud csiszolódni a két fél.

2023. ápr. 21. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha így érzed, akkor hátrány.

Ha normális vagy, akkor (a mai társadalomban) nem foglalkozol sokat ezzel.

A fiúnak meg kell mondani, akkor jó esetben rendben lesz a dolog.

2023. ápr. 21. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem már hátrány. 27 évesen sok nőm volt már, megszoktam a tempós, szenvedélyes szexet. Nem tudnék nagyon finomkodni és óvatoskodni, lehet le is lankadna közben. De egy tapasztalatlanabb sráccal vagy ami mégfontosabb, ha szerelmes vagy, akkor még lehet nagyon jó.
2023. ápr. 21. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Előny
2023. ápr. 21. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ. Ha komoly kapcsolatot keresel előny. Ha csak b@szogatni akarod hatrány.
2023. ápr. 21. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem tetszene ez a lány :)
2023. ápr. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!