Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlanyok oldalon hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlanyok oldalon hogy védik hogy kiskoruakat ne rakjanak fel?

Figyelt kérdés
Nemrég újra roma csalad volt nálunk a városba 3 lányból lehetett választani persze 70% a legfiatalabbhoz ment köztük enis nem tűnt 18 nak .
2023. ápr. 21. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De azaz 1 miután megkínálta vele a prostit az végig fertőzi a többi 1000kuncsaftot. Azok a többi gumitlanul baxhat kiskurvát.
2023. ápr. 21. 22:46
 12/18 A kérdező kommentje:

10 szer kb már basztam gumi nélkül prostit .eddig semmi rossz élmény.

Kiscsajhoz vissza kéne menni ameg itt vannak.olcso is és jó is .10 e fel ora ilyen már ritka .

A magyar prostik 20 e kérnék már egy rongyos fel oraert .és akor csodálkoznak hogy már akadozik a forgalom

2023. ápr. 21. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:

De linket dobjál már!

Had nézzük a szutyok kisku_vát.

2023. ápr. 21. 23:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Na feleim most már értitek miért tudnak még a XXI. században is terjedni az STD-k? 😅

A kérdező nagyritkán ha felszed egy diszkós pipit aki ugyanúgy felelőtlenül dug gumi nélkül mindenkivel annak átadja, te felszeded ugyanazt a csajt részegen pár hónap múlva és ha nem húztál gumit már landolt is nálad a kis "szeretetcsomag" 😅

2023. ápr. 22. 01:24
 15/18 A kérdező kommentje:

Disco az más. Szerintem amúgy aki prostizni jár annak vagy kevés az asszony vagy nemtud máshogy nőhöz jutni

Szóval annyira sok partnerrel nemhiszem hogy vagyunk én havi 2 prostihoz jarok és ennyi a szexuális elletem .(elég kevésnek tartom )

Van aki hetente megy az 4 szex egy hónapban.

Diszkóban meg aki sikeres lehet egy éjszaka is több partner.

Persze nekünk ja az a rossz ha a prosti fertőzött 1000 férfit megfertoz

2023. ápr. 23. 08:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Az elégrossz ha te farokságod miatt én(is) szopok.

Nem is kell guminélkül meghúznom a ribit, naturfrancíával is van 1-2 lehetőség.

2023. ápr. 23. 12:55
 17/18 A kérdező kommentje:
16# ha szopunk akor szopjunk együtt 😀😀 lyuksogorok leszünk.
2023. ápr. 23. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Az inkább az együtt dugás.

Ez inkább orálhaver-ség.

2023. ápr. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!