Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb egyedülálló nők, szoktatok maszturbálni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 15:08
1/11 anonim válasza:
mi az az idosebb? 42 vagyok es igen
2/11 anonim válasza:
Bennem az ilyen kérdések olvasásakor mindig felmerül a kérdés, hogy ha valaki beírja mondjuk azt, hogy „Igen 53/N”, akkor a kérdező vajon felizgulva lecsap-e rá. Mert nagyon úgy tűnik, hogy ez a célja. Ilyet csak olyan ember csinál, aki érzelmileg nem elég fejlett ahhoz, hogy normálisan kezdeményezzen.
3/11 anonim válasza:
#15.11 Ez az egyik lehetőség. A másik az, hogy a válaszokra izgul.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom mi számít idősebbnek, mert a napokban itt valaki lenagypapázott egy 42 éves embert, szóval én 40 vagyok és szoktam
6/11 anonim válasza:
eddig beszélgetéseim alapján az jön le, hogy nagyon is
30-as, 40-es, 50-es korosztály tutira
7/11 anonim válasza:
Én is akivel itt beszéltem 30-as 40-es nők igen is komolyan maszturbálnak! 31F
9/11 anonim válasza:
#8 Ott megy aztán csak a kézi munka igazán...
10/11 anonim válasza:
Ez alapból nem kor függvénye!
És ingen átlagban nézve a nagy átlag maszturbál!
Szóval a kérdés szerintem teljesen felesleges, hiszen tudja a választ erre mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!