Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy elhízott férfi is lehet vonzó?
Főleg nőket érint a kérdés.
182 cm-rel és 118 kg-mal is lehet amúgy valaki vonzó, vagy ez inkább visszataszító számotokra, mondjuk a látványát illetően? Kíváncsi lennék rá.
Tudom már teszek is, de csak azért hogy ne haljak meg korán.
Nőm sosem lesz már a korom és majd a lógó bőröm miatt.
Én 180 centiméter magas vagyok, 110 kiló.. De nyilván én edzek és izmos vagyok.
Mivel azonban nem vagyok ez a műmájer instagram típus, illetve mindenkinek kimondom az őszinte véleményem.. Inkább tisztelnek, mint szeretnek és ezért szerencsére csak az igazán rátermett nők maradnak a közelemben.
F/27
A kérdésre válaszolván.. Igen lehet.
Ha pénzes vagy ha társaság orientált.
Láttam már több kövér férfit egész csinos nőkkel.
Bizonyára a kettő közül valamelyik volt az oka.
Ezt csinálják.. :)
Ja meg a női változatuk még rosszabb, "kutyák játszanak csontokkal effektus"... :D
De ne is haragudjatok már meg, aki elhízott.. Keressen elhízott társat az mekizzenek egésznap..
14-es válaszolónak:
Igen a második válaszomban ki is fejtettem, mit kell tennie. Illetve még azt is, hogy le is lehet fogyni.
Lehet. De súlyhatár is van. A kérdésben említett aránnyal még lehet, de a #9 már valóban nagyon-nagyon sok.
Viszont a kérdéses aránynál is inkább a személyisége teheti vonzóvá az illetőt, mint a külseje.
Hasonló méretkategória voltam és akkor is összejött elég sok minden. Igaz nem minden nőnél, s sokkal kevesebb lehetőségből válogathattam.
Amikor viszont elkezdtem edzeni akkor még több lehetőség nyílt meg. Szóval barátom, ne ezen filózz, hanem figyelj az étkezésre és told le a valagad egy edzőterembe! Jót tesz az egészségednek is és a sima hétköznapokban is sokkal jobban fogod érezni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!