Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy elhízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy elhízott férfi is lehet vonzó?

Figyelt kérdés

Főleg nőket érint a kérdés.

182 cm-rel és 118 kg-mal is lehet amúgy valaki vonzó, vagy ez inkább visszataszító számotokra, mondjuk a látványát illetően? Kíváncsi lennék rá.

2023. ápr. 20. 07:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%

Tudom már teszek is, de csak azért hogy ne haljak meg korán.

Nőm sosem lesz már a korom és majd a lógó bőröm miatt.

2023. ápr. 20. 08:59
 12/32 Whitewolf19 ***** válasza:
44%

Én 180 centiméter magas vagyok, 110 kiló.. De nyilván én edzek és izmos vagyok.

Mivel azonban nem vagyok ez a műmájer instagram típus, illetve mindenkinek kimondom az őszinte véleményem.. Inkább tisztelnek, mint szeretnek és ezért szerencsére csak az igazán rátermett nők maradnak a közelemben.

F/27

2023. ápr. 20. 09:02
 13/32 Whitewolf19 ***** válasza:
32%

A kérdésre válaszolván.. Igen lehet.

Ha pénzes vagy ha társaság orientált.

Láttam már több kövér férfit egész csinos nőkkel.

Bizonyára a kettő közül valamelyik volt az oka.

2023. ápr. 20. 09:04
 14/32 anonim ***** válasza:
#12: bocs de ez nem releváns. Az elhízott, nem az izmos 100+ kilósokról van szó.
2023. ápr. 20. 09:15
 15/32 anonim ***** válasza:
26%
Jönnek az elhízottak lepontozni azokat, akik meg merik írni az igazat?
2023. ápr. 20. 09:16
 16/32 Whitewolf19 ***** válasza:
58%

Ezt csinálják.. :)

Ja meg a női változatuk még rosszabb, "kutyák játszanak csontokkal effektus"... :D

De ne is haragudjatok már meg, aki elhízott.. Keressen elhízott társat az mekizzenek egésznap..

2023. ápr. 20. 10:12
 17/32 Whitewolf19 ***** válasza:

14-es válaszolónak:

Igen a második válaszomban ki is fejtettem, mit kell tennie. Illetve még azt is, hogy le is lehet fogyni.

2023. ápr. 20. 10:14
 18/32 anonim ***** válasza:

Lehet. De súlyhatár is van. A kérdésben említett aránnyal még lehet, de a #9 már valóban nagyon-nagyon sok.

Viszont a kérdéses aránynál is inkább a személyisége teheti vonzóvá az illetőt, mint a külseje.

2023. ápr. 20. 11:35
 19/32 anonim ***** válasza:

Hasonló méretkategória voltam és akkor is összejött elég sok minden. Igaz nem minden nőnél, s sokkal kevesebb lehetőségből válogathattam.

Amikor viszont elkezdtem edzeni akkor még több lehetőség nyílt meg. Szóval barátom, ne ezen filózz, hanem figyelj az étkezésre és told le a valagad egy edzőterembe! Jót tesz az egészségednek is és a sima hétköznapokban is sokkal jobban fogod érezni magad!

2023. ápr. 20. 13:14
 20/32 anonim ***** válasza:
1 es te vagy az undorito :D de hogy faek egyszeru az biztos.
2023. ápr. 20. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!