Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lenne nálatok szakító ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne nálatok szakító ok?

Figyelt kérdés
Barátnőm megismert egy új srácot az utcán. Azóta beszélgetnek. Srác ma kert egy képet baratnom küldött neki egyet a lábáról ahol a tetoválás is van,fürdés után. A képen látni a puncijat is. Ezt elmondta egy közös ismerősnek aki pedig nekem. Ezt ti fiúk hogy kezelnetek? Meg csalás vagy nem? Srácnak bejön baratnom ezt mondta. Barátnő előző nap azzal szívta a verem hogy majd így meg úgy találkozik vele,meg hogy ha én nem kívánom akkor ott van az a srác ő biztos,meg hogyha elhivna kettesben vacsorázni akkor elmenne vele mert abban nincs semmi. 4 hónapja vagyunk együtt
2023. ápr. 20. 05:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
küld el a képet, bosszúból, és a többit is. persze hogy semmit se ér. de tuti kamu kérdés
2023. ápr. 20. 10:52
 12/18 anonim ***** válasza:

" De amúgy ő végett véget neki mert “unalmas és szánalmas vagyok” csak rögtön azután hogy ez kiderült."

Kérdező ez mit jelent? Veled vetett veget, vagy azzal a sraccal? Ez a mondatod nehezen értelmezhető.

2023. ápr. 20. 11:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Velem
2023. ápr. 20. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Akkor ez e kerdés már okafogyott. Vszinűleg a srác az utódod lett. Ez van, sajnalom.
2023. ápr. 20. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lecserélt, így jártál.
2023. ápr. 20. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Hagy lássam azt a fotót, csak úgy tudom eldönteni mit reagálnék:-)
2023. jún. 9. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
töltsd már fel azt a fotót, ne légy irigy
2023. aug. 25. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Fotót külgy nékem is
2023. aug. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!