Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50körüli férfiak! Miben jobb egy fiatal huszon éves szerető,mint a korotokbeli? Mi tetszik egy fiatal lányban? Külsőn kívül,mitől jó vele a szex?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 17:14
11/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezeket énis tudtam! Nyilván külső miatt ezek! Belsőre nem a lelkükre gondoltam,hanem miben másabb? Taníthatóbb? Visszafogottabb,elfogadóbb? Belevalóbb? Stb..ilyenekre gondoltam
2023. ápr. 19. 19:54
12/21 anonim válasza:
Szerintem bevállalósabbak. Benne vannak az análban, hármas felállásban.
13/21 anonim válasza:
Nem jobb! Sőt!
De a látvány nyilván jobb.
Feszesebb test stb.
De szerintem az ágyban nem nyújtanak annyit és olyat mint egy idősebb de ezt nem is kell elvárni tőlük.
14/21 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy a huszonévesek között is akad szép számmal puhos, löttyedt testű, túlsúlyos egyén... Szóval az, hogy fiatal, csak egy dolog...
15/21 anonim válasza:
Bizony, fiatalnak is lehet nem túl feszes melle, akár lógós is, és egy negyvenes is lehet karcsú, edzett. Mondjuk nem ez a jellemzö, az igaz.
16/21 anonim válasza:
Viszont az arcot illetöen nem lehet felvenni a versenyt egy huszonévessel. Alakban igen, de nyilvánvalóan egy fiatal arc sokkal szebb.
17/21 anonim válasza:
A párom 34 de 22-nek szokták nézni. Gyönyörű baba arc, feszes test és cicik. Gondolkodásban sokkal érettebb mint egy 20-as de úgy néz ki. A legjobb kombó :)
44F
18/21 GFman válasza:
Voltam 20-on évesekkel,volt akivel jó volt, volt akivel nem.Hiába volt csinos,fiatal olyan semmilyen volt.Dugásra elég, de nem életem egyik legjobb sexe volt egyik sem.Voltam 50 éves nővel,többször is találkoztunk és vele mindig jókat lehetett szexelni.Mikor már meghallottam a hangját a telefonban állt a cerka.Külsőre nem volt az esetem, de mindig fel tudott húzni.
Szóval nem biztos, hogy a fiatal jobb lesz.
19/21 anonim válasza:
17. Legalább te 50-nek nézel ki mellette? 😃
20/21 anonim válasza:
A feleségem idén lesz 53 (én 50), de nem cserélném le huszonévesre. Egyrészt számomra még mindig szép és vonzó, hiába nem olyan feszes a melle, vagy rakódott rá pár kiló. Másrészt én sem lettem macsóbb, mint huszonévesen, tehát ennyi erővel neki is lehetnének elvárásai. Huszonévesen jöttünk össze és azt a kort is megértük. Akkor keféltünk mint a nyulak, most viszont előtérbe került az érzékiség a szexben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!