Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem teljesen merev?
Figyelt kérdés
A partneremnél azt vettem észre, hogy nem teljesen merev. Amikor a számba veszem, vagy csak a kezemmel, mindegy, de sosem lesz teljesen merev. Ellenben azt mondja, hogy mindjárt elélvez. Amikor pedig szexelünk, és berakja, akkor nagyot nő és kemény lesz teljesen.
Akkor ez hogy működik? Csak előjátéknál miért nem lesz teljesen merev?
2023. ápr. 18. 13:32
1/5 anonim válasza:
Mert több inger kell kicsit neki hogy teljesen beinduljon. Amúgy bocs, de a tipikus "ha nincs baj akkor csináljunk". Az a lényeg, hogy amikor kell akkor áll mint a cövek. Nagyobb bibi lenne ha behatoláskor nem állna neki fel 😂
2/5 A kérdező kommentje:
#1 nincs bajom ezzel. Csak pusztán kérdés volt, hogy másnál is működik e így? Mert eddig csak olyannal találkoztam, akinek már a vetkőzősnél állt. Ezért furcsa volt ilyet látni.
2023. ápr. 18. 13:52
3/5 anonim válasza:
Az is számít milyen gyakran szexeltek.
4/5 anonim válasza:
Én pont fordítva működöm, a francba 😪
5/5 gabcsi válasza:
Metélt a párod vagy hátrahúzva tartja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!