Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha teljesen merev a péniszed vissza tudod húzni rá a bőrt?
Lány vagyok, nem voltam még fiúval.
Videókban sok fiúnak látni, ahogy egészen a bőrben mozog a makk, van amelyiknek meg egyáltalán nem megy vissza.
Vagy ők mind metélve vannak?
Videókban valóban sok a metélt pasi. Az úgy állítólag jobban néz ki, de az USA-ban (meg persze a zsidó vallásban) van ennek kultúrája, ott az a ritka és igénytelen ha valaki nincs körülmetélve.
Amúgy persze vissza lehet húzni mereven is a bört. Kicsit feszül, de segít ha van rajta síkosítás.
Amelyiknek egyáltalán nem megy vissza az sanszos hogy metélt. Aki nem, az mereven is vissza tudja rá húzni.
N
Igen. 4esnek igaza van.
2es voltam.
F29
A bőr gördül,és nem csúszik,okoskák
Ami alul van ,az kerül felülre .
Ha nincs fitymaszűkülete valakinek, vagy nem túl passzos a kantár/fék akkor vissza lehet húzni. Ha nem húzható teljesen előre akkor metélt (az előbőr végét eltávolítják).
Lehet látványra más, de amúgy szexben teljesen ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!