Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaláztak nagyon, de elveztem, mit csinaljak?
Hazibuliba voltam es egy fiuval kavartam amikor mondta h menjunk be a mosdoba bementunk es elkezdtem szopni es kozbe egxszer csak megpofozott es mondta h most ő a fonok, nagyon megijedtem, es utana bejott meg 2 baratja es 3 an nagyon megdugtak, kemenyen es durvan es undoritoan, feltem kozbe volt ami fajt is de arra jottem ra h ujra vagyon erre es h tetszett, de nem merek oda menni hozzajuk h ez legyen megint mert az gaz lenne es lehet h kinevetnenek es elkuldenenek es megalaznanak mindenki elott
Mit tegyek?
1es
Barcsak igy lenne
Pentek ota nem tudok aludni
Mert trauma volt de utolag elvezem csak vagyis kicsit vagyok ra de felek
Mondjuk 1. diszkréten is közölheted a "főnökkel".. nem kell pont akkor bedobni amikor a lehető legnagyobb tömeg van körülötte
2. a csajok általában szeretik, még az is titkon amelyik tagadja.. nyilván nem mindenki, de sokkal több mint aki bevallja magának.
3. ha "jó" voltál, és a szemük előtt vagy általában akkor el fognak kapni megint. :)
4. fogamzásgátlót azért szedj. :D
3as
Köszönöm
Alapbol tole felek h kinevet ha oda megyek hozza es utana mindenkinek elmondja
Azt szedek
De mindenki az arcomra vagy szamba elvezett
Egyértelmű, hogy pasi vagy. Egy nő, akivel ilyesmi történik, nem fog ilyen kérdést kiírni a gyakorira.
Plusz az írásjelek totális mellőzése egy bizonyos gyakoris felhasználóra utal, aki történetesen hímnemű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!