Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit csinálnátok, ha nyalás közben már közel lennétek, mondjátok hogy ne hagyd abba, már remeg az egész testetek, akármelyik másodpercben a csúcson lesztek, ekkor egyszer csak abbahagyja a pasi a dolgot és nem nyal tovább? Ez tetszene nektek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 17:00
1/12 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok de szeretem ha húzzák az agyam
4/12 anonim válasza:
Amilyen vérmérsékletem van, otthagynám a pics.ba
5/12 anonim válasza:
Lelépnék. Ha meg van beszélve az ilyen játék, vagy ha esetleg szeretném, és tudná, akkor ok. De így nem.
6/12 anonim válasza:
Olyankor már akkor se hagyja abba, ha haza jött a férjem!
8/12 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy erőszakkal a lábam között tartanálak :D
9/12 anonim válasza:
Nemnem. Ha picit abbahagyod és utána megy tovább az még oké nekem (másnak nem biztos)
Dr ha nem fejezes be akkor mehetsz a pitsaba
10/12 anonim válasza:
Ha megbeszéltük előre!, hogy mehet az edging, akkor nem szólnék, csak csendben vagy nem csendben szenvednék, míg újra nekem nem esel. Ez ÍGY oké, mert tudom, hogy nem szemétkedsz, hanem beleegyezéssel teszed.
Ha nem, hanem önhatalmúlag úgy döntesz, akkor befejezném magamnak, aztán kirúgnálak a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!