Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik póz a LEGKÉNYELMESEBB férfinek és nőnek?
Figyelt kérdés
Tehát amikor nem kell semmit csinálni, csak élvezkedni?2023. ápr. 16. 17:40
1/10 anonim válasza:
Ilyen nem létezik.
Mert kell valamelyiknek mozogni. Továbbá alkat és ízület függő is ki melyiket élvezi.
2/10 anonim válasza:
Ülsz a kanapén a csaj meg lovagol. Sok mindent nem kell tenned közben.
3/10 anonim válasza:
Kis kanál nagy kanál, abban ugyebár mindketten fekszetek, szóval fiziológiailag annak kell a legkényelmesebbnek lennie. Persze kivitelezni nem olyan egyszerű mert nagyobb méret kell
5/10 anonim válasza:
Szerintem az amikor a csaj fekszik és te rajta vagy, igazából te sem tartod nagyon magad, és csak baszó mozdulatokat kell csinálj.
Vagy fordítva mikor a csaj van rajtad.
6/10 anonim válasza:
16cm+ mondjuk
Az alatt könnyen kicsúszik, mivel úgymond a túloldalról kell behatolni. De análozni kisebbel is lehet
7/10 Senior Séf válasza:
A szex pont nem az a tevékenység, amelyben szerepet kap a kényelem.
8/10 A kérdező kommentje:
Külön érdekel a női és külön a férfi. Nem a kettő egyszerre.
2023. ápr. 16. 18:36
9/10 anonim válasza:
Az mikor ülök az ágyon, hölgyemény lovagol én pedig közben F1-et nézek és eszem a vasárnapi ebédemet egy korsó hideg sörrel kiegészítve.
10/10 anonim válasza:
Sima misszionárius, vagy ha a csaj a hasán fekszik párnával a csípője alatt. Persze a férfi dolgozik ezekben a pózokban de szerintem kb ezek a legkönnyebbek fizikailag. A kifli is jó de én úgy tapasztalom akkor nehezebb normálisan mozogni, lehet nagyobb mérettel tényleg egyszerűbb, nekem csak 13 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!