Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szex közben szoktátok fogni párotok kezét? Ha igen, miért? Milyen pózokban a legkényelmesebb és melyek azok, amikben nem lehet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 17:11
2/8 anonim 

válasza:

Igen.Szorosan. A misszionarius pozban. Es a csok is lehetseges ekkor. De most mar szingli lettem.
3/8 anonim 

válasza:

Igen. Szereti, ha fogom a kezét, miközben a másik srác dugja.
4/8 anonim 

válasza:

Igen, misszionáriusban szoktam fogni, amikor mindketten csak egymás közelségére vágyunk. Alapból ballal támaszkodom, jobbal a mellét, nyakát vagy a haját markolom, ilyenkor nyilván nem megy. Kutyában néha hátrafogom mindkét kezét, de az nem romantikus kézfogás. 25/F
5/8 A kérdező kommentje:
4
Hogyhogy a nyakát?
2022. aug. 12. 19:29
6/8 anonim 

válasza:

A kedvesem szereti a gyengéd fojtogatást, ha dominálom. Mindkettőnket beindít, gyakran csináljuk, egymás kezét a lassabb és meghittebb szeretkezéseknél fogjuk.
7/8 anonim 

válasza:

Igen, attól függ, hogy mikor hogy. Ha pl domináns vagyok és lefogom az is egy másik dolog, ezt lehet ha háton fekszik, hogyha hason, vagy épp kutyában is.
De lehet összefonni is a kezeket az meg növeli az intimitást.
43F
8/8 anonim 

válasza:

Nem szoktuk, mert ő általában a hajamat és combomat markolja, vagy pl kifeszíti a lábam, hogy ne mozgathassam (misszionárius).
Hason a fejem mellett könyököl, vagy a seggemet simogatja, kutyában meg a csípőmet szorítja magához.
Lovaglóban a vállára támaszkodok, simogatom vagy a feje mellé könyökölök és úgy csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!