Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi időt, és milyen tevékenységeket kell azért áldozni az ember életéből hogy tetszen a másik nemnek?
Ez nagyban függ attól milyen a genetikája, személyisége, lehetőségei...
Van akinek semennyit, van akinek van bőven mit javítania magát.
Főleg, ha már mondjuk a félfogsora kihullott és hasonlók.
Szerintem legfontosabb a tisztaság és az illat. Szívesebben beszélget az ember olyannal, akinek kellemes illata van, mint azzal, aki izzadság szagú. A másik fontos számomra a haj. Lányoknak legyen lányos haja (tehát ne úgy nézzen ki, mint egy férfi), a srácoknak meg fiús haja, ne lógjon a vállukig lehetőleg. A napokban szembe jött velem egy teltebb alkatú lány, lila hajjal, ami ilyen gomba alakúra volt kialakítva, a fél hasa kint volt a ruhából is. Lehet, hogy van valaki, akinek ez bejön de nekem ez nemigazán tetszik.
Szintén fontos az öltözködés. És itt nem arra gondolok, hogy Armaniba meg Mayo Chix-be járjon mindenki, de olyan ruhát hordjanak, ami illik rájuk, illetve alkalomhoz illő. Nekem vannak szaktársaim (lányok) akik melegítőben, kócosan az otthoni agyonnyűtt ruhába jönnek be az egyetemi előadásra. Így hogy álljon meg a fiúk szeme rajtuk? Nyilván gyakorlatiasabb jellegű a képzésünk, a gyakorlatokon én is melós ruhát veszek fel, aminek nem számít ha sáros lesz vagy beleakad egy ág, de a tantermi előadásokon farmert, és egy csinosabb pulóvert vagy galléros pólót viselek, tiszta cipőt veszek fel.
A fiúk részéről is szerintem ha használ egy kis dezodort vagy parfümöt és belövi a haját (itt nem arra gondolok, ami ma a trendi, hogy összevissza állva zselézik be), felvesz egy alkatához illő rendes ruhát, az arcszőrzetét is vagy borotválja vagy trimmeli, akkor kb. nyert ügye van.
Függ sokminden a genetikától is, amiken nehezebben lehet változtatni, de pl. sportolni bárki tud, a pattanásos bőr ellen is bőrgyógyász vagy kozmetikus tud segíteni, a fogakat is rendbe lehet teteni.
Ez mind a külsőre vonatkozik, de szerintem fontos az is, hogy az ember viselkedése is megnyerje a másik nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!