Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Egy ilyen tetkó nélküli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Egy ilyen tetkó nélküli pasi?

Figyelt kérdés

F/32 szingli

Nincs tetkóm, de nem is lesz.

Nők, ha igazán szépek tetszenek tetkósak is, de az igazat megvallva sokkal jobban tetszik, ha rajtuk sincs. Igaz az élet nem kívánságműsör szóval ezért nem lenne lapát egy tetkós nő, de ha kérné varrassak magamra, akkor már mehetne.

2023. ápr. 16. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

"Nincs tetkóm, de nem is lesz. de ha kérné varrassak magamra, akkor már mehetne."

Zavart érzek az erőben

2023. ápr. 16. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1.

Marmint a no mehetne

Nem a tetko

Soha nem volt tetovalt parom. Bar es az vagyok

2023. ápr. 16. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez annyira nem nehezíti meg a párkeresést, sokaknak nincs.
2023. ápr. 16. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy ezt már szóvá kell tenni hogy nincs? Ha tetszik a srác, tökre nem érdekel, hogy van neki vagy nincs, de ha választhatnék, inkább ne legyen.

(Egy tetkó nélküli lány)

2023. ápr. 16. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs, de én ezt sosem értettem, hogy párkapcsolati szempontból miért fontos a tetoválás. Az ő teste, az ő döntése. Jó, azért egy ronda sittes tetkó nevetségesen néz ki, és sokat elárul, de egy normálisan megcsinált rendben van.
2023. ápr. 16. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tetkós nő vagyok, de egyáltalán nem szempont, hogy a másiknak van-e, vagy nincs, nem is kérnék rá senkit, hogy csináltasson. Mindenki saját teste, saját döntése.
2023. ápr. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!