Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkúak milyen érzés nektek? Jól dudorodik nadrágon keresztül? Kb hány cm lankadtan és állva?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 00:37
11/20 anonim válasza:
kényeztetnék egy huspéniszt...
12/20 anonim válasza:
Már megint tele van a gyakori 18-20 centis péniszű emberekkel? :D Nem segglyuktól kell mérni.
13/20 Noren1989 válasza:
#12, te meg már megint csak videót akarsz kunyizni más f-száról :DDD
14/20 anonim válasza:
Nekem ne küldjön senki semmit. Nem vagyok homi. Csak érdekes, hogy a való életben milyen ritka, itt meg ez az átlag méret.
15/20 Noren1989 válasza:
Nber, olvastad a kérdést?
Megszólítással kezdődik.
Válaszolt rá kb 8 ember érdemben.
8 neked már a gyakorit jelenti? :D
Úgy gondolom, hogy a kisp-tsűek nemigen válaszolgatnak ilyen kérdésekre.
16/20 anonim válasza:
Igen gyakori. Mert nincsenek annyian fent gyakorin, hogy akár 8 embernek is legyen ekkora.
17/20 A kérdező kommentje:
9# mennyire zavar mikor a férfiak bámulják a strand zuhanyba?
2023. ápr. 16. 11:23
18/20 anonim válasza:
17
9es vagyok
Hozzászoktam mert a koli és tesi zuhanyzás miatt abszolút nem vagyok szégyenlős
Igazából nem annyira érdekel ha megbámulnak
19/20 anonim válasza:
Nekem 11-12 cm lankadtan és eléggé látszik, de engem sem zavar ha bámulnak
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy van és sokszor már problémát okoz. 23 cm állva és kb 15-17 cm között szokott lenni lógva, attól függően, hogy jéghideg van-e vagy nyári kánikula. Ez akkora mint sok férfinek állva, szóval eléggé átlátszik. Én az internetről rendeltem olyan alsónadrágot, ami kifejezetten ekkora méretekre van szabva, hogy ha olyan szituációban kéne lennem, ahol nem illik megvillantani a farokméretemet, akkor jobban el tudjam rejteni. Szintén a netről rendelek óvszert is, már ha rendelek. És igen, mind a WC-ben mind a zuhanyzókban eléggé megbámulnak ha meglátják. Szóval sok hátulütővel is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!