Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a hüvelyi orgazmus,nektek hány évesen és hogy sikerült esetleg mennyi idő alatt?
Teljesen más mint a csiklóorgazmus. Az utóbbi számomra egy sokkal "élesebb", intenzívebb és gyorsabb élmény. A hüvelyi orgazmus mélyebbről jön, elhúzódó, sokkal több idő elérni és saját tapasztalataim szerint kielégítőbb is. Utána pár napig nem fogom igényelni a szexualitást egyáltalán, csiklóorgazmusnál meg már másnap igénylem az ismétlést.
Én teljesen véletlenszerüen fedeztem fel hogy ilyet is tudok, önkielégítés közben. Én másokhoz képest későn fedeztem fel ezeket a dolgokat, fiatal felnőttként próbáltam ki először a hüvelyi izgatást maszturbáció alatt. De nekem beletelt egy jó hónapba az is hogy egyáltalán élvezetes élmény legyen.
A hüvelyi és csiklóorgazmus tényleg sokkal másabb, de ha jól tudom akkor a nők többsége nem tapasztal hüvelyi orgazmust. Nem hiszem hogy akárkinek is rosszul kellene éreznie magát emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!