Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csomó lehet a hüvelyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csomó lehet a hüvelyemben?

Figyelt kérdés

1-2 hete veszítettem el a szüzességem a barátommal. 2x sikerült normálisan az aktus, elején akkor is fájt, de utána már nem, és tövig belém is ment. Azóta többször próbáltuk és borzasztóan fáj amikor belém hatol, annyira hogy végig se tudjuk vinni és mégcsak félig sem tudja berakni. Olyan érzés mintha lenne egy gát ami rohadtul fáj amikor bökdösi (múltkor már majdnem sírtam). Az ujjával próbálta ki tapintani a hüvelyem (mert mikor próbálkozunk, csak a makkig sikerül berakni…) és érzett kb 2-3cmre a bemenettől apró recés csomókat a hüvely falán, amik szerinte még dörzsölték is az ujját. Mikor hozzá ért a csomókhoz ugyanazt a fájdalmat éreztem mikor a péniszével van bennem.

Csomók lehetnek a hüvelyben? Mitől lesz ez jobb, gyógyszer elég lesz vagy lehet beavatkozás kell? :(

El fogok menni nőgyógyászhoz, csak még soha nem voltam és kicsit tartok tőle.

2023. ápr. 15. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg semmiféle csomó nincs ott, pszichés alapon nem tudod magad elengedni és minden érzetet fájdalomként "dekódol" a szervezted.

Többet majd az orvos fog tudni mondani uhg után.

2023. ápr. 15. 23:16
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Az izomzat össze volt húzódva, és száraz voltál. Azt érezte. Csomók ott nem tudnak lenni, nincs miért, nincs miből. Menj el orvoshoz, és beszéld meg vele.
2023. ápr. 16. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!