Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelyemben egy gombostűfejn...

A hüvelyemben egy gombostűfejnyi csomót érzek. Megkarmoltam magam ujjazás közben? Nem érzek rajta vart, lehet seb?

Figyelt kérdés
Kb. 2-3 ujjpercnyi távolságban van belül a jobb lábam felőli oldalon. Én nem éreztem, hogy karmoltam volna, lehet, hogy csak kidörzsöltem véletlen? Mikorra múlik el? Nem fáj, nem is érzem, ha nem nyúlok be.

2012. szept. 15. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a G-pontodat találtad meg?
2012. szept. 16. 06:38
 2/6 anonim válasza:
Sajnálom, de mi ebben nem tudunk segíteni. Menj el nőgyógyászhoz, és ő meg fogja mondani.
2012. szept. 16. 07:15
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: sajnos nem, mert a G pont kb. 1-1,5 cm átmérőjű. Az enyém kisebb, kb. gombostűfejnyi méretű.

2. válaszoló: Szeretnék elmenni, de sajnos nincsen rá lehetőségem.

Van még valakinek ötlete?

2012. szept. 16. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor szemölcsre gondolok, de viszont akkor mégis csak el kéne menned orvoshoz valahogy!
2012. szept. 17. 06:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem lehet seb, mert azt éreznéd, hogy fáj amikor hozzányulsz.
2012. szept. 17. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Soha életemben nem volt szemölcsöm. Azt hiszem, ennek tényleg orvos lesz a vége. Nem akarom, hogy valami baj legyen.

Van még más tippetek?

2012. szept. 26. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!