Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg le vagyok maradva, ha még nem volt senkim? 18/L
Figyelt kérdés
A környezetemben az összes barátnőmnek már volt tapasztalata fiúkkal egyedül nekem nem. Valahogy eddig így alakult. Volt már, hogy vissza hallottam egy két dolgot ez miatt rólam. Hátam mögött kibeszélnek. Tényleg ennyire gáz lenne ez?2023. ápr. 15. 19:57
21/32 anonim válasza:
Ha a 18 éves lány eligimibe jár, akkor a körülötte levő srácok is annak minőségét hozzák, ha meg gyengébb iskolába, akkor is annak minőségével arányos az emberanyaga.
22/32 anonim válasza:
#16 Persze, ha a suliban rá akar hajtani a lányra az összes tahó paraszt, de a lánynak normális srác kellene, akkor a lány a hibás, igaz?
23/32 anonim válasza:
Nem, ez kifejezetten jó dolog hogy ennyi idősen nem ment át rajtad a fél város. Szerintem ennek kéne normálisnak lennie, nem annak hogy 18 évesen már 8db 20-30 éves ex-barátja van valakinek
24/32 anonim válasza:
Sajnos igen. Érzelmileg is. De nem azért mert nem volt senkid...
Fontos: mindig előre nézz! A múlt csak arra jó, hogy az akkori gyengeségeket a jövőben erősítsd. Bátran kisasszony! 🤗
25/32 Whitewolf19 válasza:
Az értékes lányok sokkal vonzóbbak.. A normális férfiak ezt értékelik.
A többinek pedig, ott vannak szutykok... :)
26/32 anonim válasza:
Igen de ne aggódj, én szívesen felzárkóztatlak
27/32 anonim válasza:
Nem volt senkid,majd lessz. Én 19-voltam akkor lett az első igazi barátom. Egymásba szerettünk első látásra,addig soha nem éreztem igy senki iránt. 3-év múlva össze is házasodtunk. Nem hagytam ki semmit,minek járjak valakivel aki nem jön be akibe nem vagyok szerelmes. Rólam is beszéltek válogatós,finnyás,beképzelt,nem törődtem velük én azzal vagyok akivel jól érzem magam. Nem csalódtam senkibe nem voltak rossz emlékeim,nem is beszéltek ki,hogy én könnyen kapható vagyok. Nem maradtál le semmiről,még előtted az élet #25-ösnek van igaza igy könyebben találsz normális férfit.
28/32 anonim válasza:
Nem vagy elkésve semmivel! 18. életév az csak a hivatalos felnőtt korhatár, nem sűrgessen az. Még mindig nagyon fiatal vagy! S NEM kell társadalmi megfeleléskényszerből megtedd! Várj nyugodtan, amíg majd idejét érzed. Lehet akár házasságot követően is, ha úgy szeretnéd.
29/32 anonim válasza:
Abszolut nem vagy lemaradva, azt javaslom jól válogasd meg kivel csinálod először!
30/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Semmi olyat nem kell tenned amit nem szeretnél. Nem az a fontos hogy a környezeted mit gondol, az a lényeg hogy te jól érezd magad a bőröndben. Amúgy meg történik minden úgy is , ha eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!