Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg le vagyok maradva, ha még nem volt senkim? 18/L
És az mire lenne jó?
Szerinted jó dolog hazugnak lenni?
2023. ápr. 15. 21:51
Figyel baby, ad.1. az hogy a hátad mögött pletyiznek az őket minősíti, nem pedig téged. Ad.2. döntsd el hogy mások elvárásainak akarsz élni vagy saját magadnak! Ez arra is vonatkozik aki a másik "oldalon" van (azaz sok partnere van). Nyalsgem' mindenkinek aki beleüti az orrát, mert semmi közük hozzá!!! Sz.rj rájuk nagy ívben, a saját életed éld, ne az ő nyomorúságukat!
2023. ápr. 15. 22:03
Nem kötelező követni a többieket, mindennek eljön az ideje. Nyugi.
2023. ápr. 15. 22:09
Tudod ki követi ész nélkül a többieket? A birka. Az igazi vezér meg elől megy és őt követik. Birka akarsz lenni, vagy vezér?
2023. ápr. 15. 22:17
Mindent úgy csinálj, ahogy a Te komfortod és ütemed igényli. Ez nem verseny...
Ha eljön az érzés, úgy is tudni és akarni fogod...
Ha nincs meg hozzá a megfelelő partner, akkor nem lesz az igazi semmi.
Viszont, az fontos, hogy adj lehetőséget arra, hogy meg tudd ismerni a választottad, légy nyitott az ismerkedésekre...
2023. ápr. 16. 07:23
Tök természetes, hogy ebben a korban csajok közt ez is fő téma. Egy átlagos csajt is tucatnyi srác ostromol folyamatosan, ha közülük egyet sem választ, annak azért jellemzően az az oka, hogy hormonálisan valami miatt nem úgy működik mint a többi.
Persze lehet gát a szexualitás megélésében nagyon régimódi család, vallás is...
2023. ápr. 16. 09:30
A #16-ost miért kellett lepontozni?
Tényleg nem lehet megérteni, hogy ha valaki SOHASEM ismerkedik - főleg lány - azért ott lehet valami baj?
Az meg jó lenne, ha nem 30 éves korában derülne majd ki, mert akkor már változtatni is igen nehéz, másrészt ideje se sok van már rá.
MOST kellene változtatni, és elkezdeni legalább az ismerkedést, beszélgetést.
2023. ápr. 16. 10:23
Vagy mondjuk egyikkel sincs meg a kölcsönös szimpátia, vonzalom, nem arról van szó, hogy a lányt nem érdeklik a fiúk. Én 20 vagyok, nem volt még barátom, mert nem volt még olyan, hogy olyan fiúval, akivel ismertük egymást, kölcsönösen bejöttünk volna egymásnak. Vagy nekem tetszik valaki, akinek én nem vagy barátnője van, vagy akármi más miatt nem lesz belőle semmi, vagy nekem nem jönnek be azok, akiknek én igen. Engem is próbált már pár srác megközelíteni (idegenek, volt, akik nyomultak is), de volt, aki 40 éves volt, volt, aki egyszerűen nem volt szimpatikus vagy annyira nagy különbségek voltak köztünk, hogy nem működött volna.
2023. ápr. 16. 11:55
A 18-as jól leírta. Rohadtul gáz, hogy egyből ítélkeztek, "jajj biztos valami baj van vele, hormonális gondok" meg blablabla. Nehogy már azért összefeküdjön valami jött-ment lúzerrel, hogy a hozzátok hasonlók elvárásainak megfeleljen. Idővel majd lesz valaki, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, de egyáltalán nem evidens, hogy ennek 18 évesen már meg kell történnie. És ha mondjuk csak 20 évesen lesz barátja, akkor mi van? Ez az ő magánügye, senki nem döntheti el helyette, hogy mi a jó neki.
2023. ápr. 16. 19:00
Azt kellene megérteni, hogy ez nem elítélés, hanem féltés.
Ha probléma van, az ne 30, vagy 35 évesen derüljön már ki.
De hát magyarázhatok én, elmebeteg lepontozóknak...
2023. ápr. 16. 19:07
Kapcsolódó kérdések: