Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, amikor ti kiveritek a fiútoknak, elélvezés közben is veritek tovább, vagy csak fogjátok neki, vagy olyankor már elveszitek a kezeteket és teljesen elengeditek a farkát amikor kijön a sperma?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 15:40
1/11 anonim 

válasza:

Verni kell tovább ne hagyd abba addig amíg le nem lankad csak olyankor óvatosan a makk részhez ne érj érzékeny lehet
2/11 anonim 

válasza:

Fiúként mondom, hogy úgy a jó, ha elélvezés közben is verve van, sokkal intenzívebben is kell verni elélvezés közben.
Ha pl. büntetésben van a barátod, akkor elveheted a kezed, az ő kezét meg lefogod és akkor el lesz rontva az orgazmusa, nem lesz neki jó az érzés.
3/11 anonim 

válasza:

Amikor spriccel, utána még egy percig kb verni kell, mertha abbahagyja akkor nem lesz jó orgazmusa. Élvezés után már érzékennyé válik, nem jó erzés
4/11 anonim 

válasza:

Én lassítok, de folytatom neki. Néha van hogy a számba veszem és csak tartom.
5/11 anonim 

válasza:

Az élvezés pillanatában lassítani kell a sebességen, mert ugyanolyan tempóban akkor már túl erős inger, de teljesen abbahagyni/elengedni sem jó, mert akkor pedig elrontja az orgazmust.
Ha kijött az utolsó lövet is, már abba lehet hagyni (nem kell még egy percig csinálni tovább utána).
6/11 anonim 

válasza:

Erre ne itt keress választ. Mi, férfiak sem mind egyformán működünk. Beszélj a barátoddal, hogy hogyan szereti, kísérletezz, mi esik jól neki.
7/11 anonim 

válasza:

Beszéld meg a barátoddal neki hogyan jó!
8/11 anonim 

válasza:

Nem vagyunk egyformàk, de én is inkább úgy vagyok, mint az 5-ös. Ha elkezdődik az orgazmus, már fokozatosan lassítva jó, és semmiképpen sem ajánlott sem erősen rángatni, sem konkrétan a makkot izgatni, csak alatta körben, mert maga a bunkó hamar kellemetlenül érzékeny lesz. Mondjuk azt én végig nem szeretem, ha nagyon erősen rászorítanak a fqszomra, miközben verik, mert az szimplán csak szorít, nem okoz kéjerzetet.
9/11 anonim 

válasza:

Régen amikor rángált elengedtem , de rájöttem hogy közben is rángatni kell..
10/11 anonim 

válasza:

Valtozo, altalaban szopas kozben szokott elelvezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!