Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok, amikor ti kiverit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok, amikor ti kiveritek a fiútoknak, elélvezés közben is veritek tovább, vagy csak fogjátok neki, vagy olyankor már elveszitek a kezeteket és teljesen elengeditek a farkát amikor kijön a sperma?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 15. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Verni kell tovább ne hagyd abba addig amíg le nem lankad csak olyankor óvatosan a makk részhez ne érj érzékeny lehet
2023. ápr. 15. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Fiúként mondom, hogy úgy a jó, ha elélvezés közben is verve van, sokkal intenzívebben is kell verni elélvezés közben.

Ha pl. büntetésben van a barátod, akkor elveheted a kezed, az ő kezét meg lefogod és akkor el lesz rontva az orgazmusa, nem lesz neki jó az érzés.

2023. ápr. 15. 15:47
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Amikor spriccel, utána még egy percig kb verni kell, mertha abbahagyja akkor nem lesz jó orgazmusa. Élvezés után már érzékennyé válik, nem jó erzés
2023. ápr. 15. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Én lassítok, de folytatom neki. Néha van hogy a számba veszem és csak tartom.
2023. ápr. 15. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Az élvezés pillanatában lassítani kell a sebességen, mert ugyanolyan tempóban akkor már túl erős inger, de teljesen abbahagyni/elengedni sem jó, mert akkor pedig elrontja az orgazmust.

Ha kijött az utolsó lövet is, már abba lehet hagyni (nem kell még egy percig csinálni tovább utána).

2023. ápr. 15. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Erre ne itt keress választ. Mi, férfiak sem mind egyformán működünk. Beszélj a barátoddal, hogy hogyan szereti, kísérletezz, mi esik jól neki.
2023. ápr. 17. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Beszéld meg a barátoddal neki hogyan jó!
2023. ápr. 17. 09:52
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyunk egyformàk, de én is inkább úgy vagyok, mint az 5-ös. Ha elkezdődik az orgazmus, már fokozatosan lassítva jó, és semmiképpen sem ajánlott sem erősen rángatni, sem konkrétan a makkot izgatni, csak alatta körben, mert maga a bunkó hamar kellemetlenül érzékeny lesz. Mondjuk azt én végig nem szeretem, ha nagyon erősen rászorítanak a fqszomra, miközben verik, mert az szimplán csak szorít, nem okoz kéjerzetet.
2023. ápr. 17. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Régen amikor rángált elengedtem , de rájöttem hogy közben is rángatni kell..
2023. máj. 3. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Valtozo, altalaban szopas kozben szokott elelvezni:)
2023. máj. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!