Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet elélvezni szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat és nem letolásokat várok. Barátnőm nem élvezi velem a szexet. Nem túl rövid, kb 15 cm, nem ez a baj. Szexpózot is már rengeteget kipróbáltunk, de nem érez semmit. Természetesen hüvelyben. Csiklóval el tud, viszont ez mindkettőnknek rossz, hogy hüvelyben nem tudom kielégíteni, csak ő saját magát... Ez kb önkielégítés.

2023. ápr. 8. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Hány évesek vagytok és mióta együtt?
2023. ápr. 8. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sok nőnek sosincs vagy nagyon ritkán hüvelyi orgazmusa. Használd a kezed, a szád. Később lehet, hogy még jobban összecsiszolódtok és összejön.
2023. ápr. 8. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
6%
Utolsó minden nőnek van szinte orgazmusa, a technika a lényeg. Rengeteg csajjal voltam együtt fuckboy vagyok , tapasztalatból beszélek, volt akivel nehezebben ment de akk is elelvezett.
2023. ápr. 8. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Senki nem mondta, hogy nem tud elélvezni,csak simán, hüvelyi úton nem megy, de ez egyébként tényleg sok nőnél előfordul, hogy közben a csiklóját is izgatni kell.
2023. ápr. 8. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

3as

Én meg egy unikornis vagyok aki vizet okád és szivárványt kakil.

💁‍♀️

2023. ápr. 8. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A sok 3 perc alatt eldurranó kis pcsok lepontoztak 😂Szégyen ez az oldal. Jó tanácsot adataim. De mindenki csinálja úgy ahogy akarja. Gyakorolni kell. Huvelybol könnyebb elelvezni mintbcsiklobol.

Sok noszakerto lepontozott:D

Nem muszaj elhinni és büszke sem vagyok rá mert összeszedtek pár nemi betegséget de legalabb tapasztalt vagyok és nem teszek fel béna kérdéseket na boldog nyuszit

2023. ápr. 8. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Add ide a csajt majd megmutatom
2023. ápr. 9. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6. Nőként mondom, te 0 tapasztalattsl rendelkezel és sosem voltál és nem is leszel normális férfi. Fuckboy biztosan vagy, de az is biztos hogy minden nő tőled sem tudott elélvezni.

Nem mindenki képes rá, eddig nekem is csak párszor sikerült. :/

2023. ápr. 9. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán ha 5x volt hüvelyi orgazmusom a 8 éves kapcsolatom alatt, pedig a barátom teljesen odafigyel, és érti a dolgát.

3-as, lehet hogy fuckboy vagy, de 0 tapasztalattal bírsz :D

2023. ápr. 10. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!