Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugtam a legjobb barátom feleségét. Jól tettem?
Figyelt kérdés
Van egy kis bűntudatom, mert csak két éve házasok (25 körül vagyunk mind a hárman). De azért nagyon királynak is érzem magam, vicces lesz ezután látni őket.2023. ápr. 15. 14:00
21/30 A kérdező kommentje:
Mindesetre innentől elmondhatom hogy a legjobb barátomat cuckolddá tettem xd
2023. ápr. 15. 14:34
22/30 anonim válasza:
Hülye vagy te, hol basztál te meg bárkit is...
23/30 anonim válasza:
Oké, hogy a megcsalás egy undorító dolog volt a csaj részéről, de szerintem, ha jellemezni kellene azt, hogy milyen egy igazi féreg ember akkor téged mondanálak.
24/30 A kérdező kommentje:
Gondolkozok, hogy felajánlok nekik egy hármast xd
2023. ápr. 15. 14:43
25/30 anonim válasza:
Kamu, ezt élvezed. Gondolatban talán megdugtad.
26/30 anonim válasza:
Király vagy öcsém!
Jómagamm szédítettem egy csajt, akarom mondani Ő azt hitte, Ő szédít engem. Közben meg kúrtam a hugát, és röhögtünk rajta, hogy mennyire lelkesen mesélte a huginak, milyeneket kefélt velem
Érted a hasonlatot?
KB ennyire dugtad meg a haverod feleségét.
Fejben többször, valóságban nem mered megtenni.
27/30 anonim válasza:
csaj akar még veled randizni? jelezte, hogy jó volt vagy megbánta, hogy veled félrelépett?
28/30 anonim válasza:
Szerintetek a no nem hibás? Megsugom csak ő a hibás. Am nincs ojan pasi amék vmek haverja nojet nem dugta meg
29/30 anonim válasza:
Jól tetted. Tedd meg máskor is. Nem kell tudnia senkinek róla.
30/30 anonim válasza:
Mostantól minddn pillanatban várhatod, mikor töri rád a csàvó az ajtót, ha a csaj elmondja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!