Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugtam a legjobb barátom feleségét. Jól tettem?
Figyelt kérdés
Van egy kis bűntudatom, mert csak két éve házasok (25 körül vagyunk mind a hárman). De azért nagyon királynak is érzem magam, vicces lesz ezután látni őket.2023. ápr. 15. 14:00
2/30 A kérdező kommentje:
Mondanám haveromnak, hogy jól néz ki a felesége, biztos az ágyban is jó! Erre meg mondaná, hogy ha tudnám milyen! Hát tudom milyen csak ő nem tudja xd
2023. ápr. 15. 14:02
3/30 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt amúgy. Dugtam már meg házas nőt meg olyat, akit aztán eljegyzet a pasija akit velem (is) csalt hármasban. Miért vannak akkor férfivel? Vagy min múlik ez?
2023. ápr. 15. 14:03
4/30 anonim válasza:
Ha így lenne elég nagy gyökér lennél.
De te nem dugtad meg ez biztos, csak álmodozol róla és hokizol rá.
Ha meg dugtad volna, nem írod ide ki.
5/30 anonim válasza:
Nem vagyok erénycsősz, de a legjobb barátom felesége, barátnője nekem tabu (kivéve, ha mindketten kifejezetten felkérnének rá). Képzeld el fordított helyzetben. Gondolom, te is királynak gondolnád a legjobb barátodat.
6/30 anonim válasza:
És idejössz dicsekedni, hogy milyen féreg vagy?
7/30 A kérdező kommentje:
Nem szokásom itt írkálni, de muszáj vagyok kibeszélni magamból 😂
2023. ápr. 15. 14:04
8/30 anonim válasza:
Morálisan én sem vagyok éppen makulátlan, de nekem ez too much. Ha én vagyok a férj, lehet elborulnék és elégtételt akarnék venni. Értsd ahogy akarod.
9/30 A kérdező kommentje:
Most miért vagyok féreg? A csaj adta magát, amikor átjött egy dolog miatt, de konkrétumot nem írok
2023. ápr. 15. 14:05
10/30 anonim válasza:
Persze, álmodozz csak! Ez még álomnak is nagy g€ciség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!