Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfias típusú nők tetszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias típusú nők tetszenek a bi vagy meleg pasiknak?

Figyelt kérdés

Meggyőződésem, hogy valami hiba kell legyen a nőben, akire felfigyel egy bi pasi, gondolom férfias

Sajnos nekem vlt egy kalandom egy meleg pasival, akiről nem tudtam hogy meleg es tette nekem a szépet,vegul kiderült, hogy férje van.

Azóta úgy erzem, hogy biztos férfias vagyok vagy sete suta, ha ramnezett egy meleg

Barátnőm szerint büszke lehetek inkabb ha egy meleg se marad indifferens irantam az a legnagyobb elismerés.

Szerintem nem így van.

Mi lehet a profilja egy ilyen nőnek akivel lefekudne egy meleg ?

( a szex vegul nem vlt jó )

2023. ápr. 15. 06:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy lehet-e általánosítani, hogy kinek mi tetszik.Én biszex férfi vagyok és nekem a férfias férfiak és a nőies nők tetszenek.
2023. ápr. 15. 07:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól mert valaki biszexuális még nem vonható le az ízlése így. Az összes biszexuális férfinak a mastkulinabb nők tetszenek akkor? Pedig nincs olyan sok belőlük. És akkor ezen logikus mentén gondolom az összes hetero férfinak a nőies nők tetszenek csak és kizárólag.

Semmi köze a szexuális iranyultsagnak az egyén egyéni személyes ízlésénez.

Melegeknek meg nem fogsz tetszeni.

2023. ápr. 15. 07:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy meleg pasi nem fog nőkhöz vonzódni, még a férfias nőkhöz sem. Egy biszexuális pasi a férfiakhoz és a nőkhöz is vonzódik és akár a nőies nőkhöz is. Miért lenne hiba abban a nőben, akihez egy bi pasi vonzódik? De te is írtad, hogy nem volt jó a szex, akkor lehet, hogy nem is a vonzalom hajtotta, csak kíváncsi volt, milyen nővel lenni. Ezt nem tudhatjuk. Ezer meg egy fajtája van a vonzalomnak és lehet, hogy még keresi magát. Én úgy látom, hogy te nagyon be akarod dobozolni az embereket, beleértve magadat is és ha nem sikerül, akkor már rosszul érzed magad miatta. Engedd el.
2023. ápr. 15. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!