Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veszélyes lehet így szexelni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes lehet így szexelni? (21/n)

Figyelt kérdés

Megyek át este a barátomhoz, mindig csak hagyományosan szexelünk, nincs semmi anál, hármas stb. Viszont most van egy olyan baj, hogy eléggé fel vagyok ma puffadva, nem tudom lemegy-e estig. Kakilni, pukizni nem tudok elmenni, mert dolgozok estig. 😐

Nem szexeltem még sosem így, lehet akkor hagyjuk ki ma inkább?

2023. ápr. 14. 14:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Végül mi lett? :D
2023. ápr. 15. 10:46
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

1,3,9

Tudod a nők nem igénytelenek hogy minden helyen leülnek wczni. Nem is értem..

2023. ápr. 15. 10:50
 23/27 A kérdező kommentje:

Barátomnak hozott egyik haverja este valamit és ameddig kiment hozzá, elmentem nála kakilni.

Este szexeltünk is utána.

2023. ápr. 15. 10:56
 24/27 A kérdező kommentje:

Igen, ezt jól látod. A higiénia is fontos.

2023. ápr. 15. 10:56
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

#22 "Tudod a nők nem igénytelenek hogy minden helyen leülnek wczni. Nem is értem.."

Ezért nem mer a barátjánál sem...?

2023. ápr. 15. 11:00
 26/27 anonim ***** válasza:
53%

25. Az meg más, mert sok nő nem szereti ha hallják közben. Ennyi.

Nem egy humoros videó született már erről, nézz körbe. :)

2023. ápr. 15. 11:19
 27/27 anonim ***** válasza:
88%
Tehát akkor jól értem, hogy most épp megcáfoltad magadat? Mert az előbb még gyakorlatilag leigényteleneztél minden férfit, amiért mi merünk szarni a munkahelyen is, majd most meg kiderül, hogy tulajdonképpen az a baj, hogy ha valaki hallja, hogy kaksizol.
2023. ápr. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!